Werk als skileraar Down Under

Combineer een fantastische ervaring als skileraar met surfen en reizen in Australië

De droom in Australië

Werk deze zomer als skileraar in Australië en geniet van de unieke mogelijkheid om in de Australische bergen les te geven. We beginnen met 3 dagen in Sydney en na het werken in de skischool, is het mogelijk om rond te reizen, te gaan surfen en Australië te gaan ontdekken.

Wanneer je aan Australië denkt , denk je waarschijnlijk in eerste instantie aan het Opera House in Sydney, kangoeroes en koala’s, surfsport, Aboriginals en het Great Barrier Reef. Het is een land met oneindige mogelijkheden en variatie. Maar wist je al dat je in Australië ook kunt skiën?! Snowminds maakt het nu voor je mogelijk om deze unieke kant van Australië te verkennen door als skileraar in Australië aan de slag te gaan.

Tijdens de Nederlandse zomer, valt er in het Koscuiszko National Park, gelegen tussen Sydney en Melbourne, een behoorlijk pak sneeuw. We werken samen met de beste resorts in Australië wat het mogelijk maakt om van eind juni tot eind augustus -of langer – een unieke ervaring als skileraar op te doen. Niet veel mensen kunnen immers zeggen dat ze een seizoen als skileraar in Australië op hun CV hebben staan.

De reis

We vinden bij Snowminds dat je het uiterste uit je reis moet kunnen halen en daarom zorgen we ervoor dat je tijdens je reis niet alleen maar met skiën bezig bent. Je zult samen met een kleine groep andere leraren reizen, waarbij we de ervaring beginnen met 3 dagen in Sydney. Daarna vertrek je naar jouw skigebied, waar je samen met de andere Snowminds leraren, 2 tot 3 maanden aan de slag gaat, afhankelijk van de lengte van het seizoen. Vervolgens kun je ervoor kiezen om na het seizoen Australië door te reizen. Je kunt op surfcamp gaan, of roadtrippen langs de Australische kust. We zullen je helpen met het plannen van de ultieme reis, zodat je met een onvergetelijke ervaring weer terug naar huis zult reizen. De Australische mentaliteit is natuurlijk internationaal bekent, en zonder een keer op een goede “barby” een steak te grillen, ben je natuurlijk niet echt in Australië geweest. Tegelijkertijd zul je tijdens je seizoen enorm veel nieuwe skileraren en mensen leren kennen.

 

Het reisprogramma:

 • Vertrek vanuit Amsterdam in juni 2022
 • 3-daags verblijf in Sydney
 • Vertrek vanuit Sydney en aankomst in het skigebied eind juni 2022
 • 2-3 maanden verblijf in het skigebied van eind juni tot eind augustus/september
 • Mogelijkheid tot reizen in Australië en een open retour ticket

Hou er rekening mee dat de terugkeerdata gewijzigd kunnen worden om het het reizen in Australië of andere bestemmingen zoals Nieuw-Zeeland mogelijk te maken.

Wat is inbegrepen?

 • Tenminste 2 tot 3 maanden in Australië
 • Georganiseerd verblijf van 2 tot 3 maanden als skileraar bij een Australische skigebied, inclusief salaris, skipas en accommodatie**
 • Transport van Sydney naar het skigebied
 • Uitgebreid voorbereidingsmateriaal
 • Help bij het verkrijgen van een visum in Australië en praktische informatie en contacten voor een veilige reis
 • Optimale voorbereiding met tips & tricks en pak advies voor tijdens het seizoen en tijdens je reis.

Het volgende is NIET inbegrepen bij de reis:

 • Annuleringsverzekering, reis verzekering en de kosten voor het Visa.
 • Extra bagage naast de standaard tas van maximaal 23 kg
 • Activiteiten, entreekosten en vervoer van op eigen initiatief georganiseerde activiteiten
 • Rondreis en zakgeld
 • Retourvluchten van Nederland naar Australië*
 • 3 dagen verblijf in Sydney bij aankomst incl. hotelaccommodatie met ontbijt.

We helpen je bij het organiseren van de reis en coördineren met onze partners de aankomst in Australië. Hierdoor wordt er altijd door een van onze partners voor je gezorgd, waardoor je zeker weet dat je goed en veilig aan komt.

*De prijs van het ticket kan variëren waardoor prijswijzigingen kunnen voorkomen. Indien er een prijswijziging plaats vindt, wordt je hiervan altijd voor de bevestiging van de reis op de hoogte gesteld.
**Er kan een vergoeding voor de accommodatie, skipas en andere zaken door de skischool verlangt worden. Dit is afhankelijk van de arbeidsvoorwaarden van de skischool.

Na 2 seizoenen in Oostenrijk en een ervaring als skileraar in Afrika, was Australië mijn volgende uitdaging. Ik droomde er al lang van om van de natuur en heerlijke cultuur te genieten, en ik ben niet teleurgesteld!

- Renee, Snowminds skilerares

Wie kan zich aanmelden?

We zijn er bij Snowminds trots op dat we er steevast in slagen om de juiste leraren te selecteren voor onze teams in onze verschillende partner skischolen. Onze partners in Australië stellen strenge eisen aan hun leraren dus naast het feit dat je in het bezit moet zijn van een skileraren diploma, is het belangrijk dat je positief, vrolijk en avontuurlijk bent ingesteld en dat je boven alles gemotiveerd bent om hard te werken.

Kortom, we verwachten van je dat:

 • Je beschikt minimaal over een internationaal erkent Level 1 skileraren diploma
 • Je minimaal een seizoen lesgeef ervaring hebt*
 • Zeker kunt afdalen op alle type pistes
 • Vrolijk, positief en open bent
 • Serieus, verantwoordelijk en zeer gemotiveerd bent
 • Goed met kinderen, jongeren en volwassenen kunt omgaan
 • Graag les geeft
 • Engels op goed niveau beheerst
 • Minimaal 18 jaar bent

 

We zullen na de aanmelding contact met je opnemen voor een interview waarin we je aanmelding beoordelen. Tegelijkertijd heb je daarin de mogelijkheid om vragen te stellen over de reis naar Australië. Na het interview nemen we contact met je op en hoor je of we een plek voor je in ons team hebben. Aansluitend zul je, indien je een plek krijgt aangeboden, een Skype gesprek hebben met onze partner skischool in Australië.

Er is veel interesse in onze reis naar Australië en de beschikbare plekken vullen zich snel. We werken daarom met een “first come, first serve” principe. Dit betekend dat wanneer je je eerder aanmeld, je een grotere kans hebt om een plek in het team te krijgen.

Je vindt het aanmeldformulier, de prijs en data in het aanmelden bovenaan deze pagina

*Als je geen lesgeefervaring als ski- of snowboardleraar hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je te helpen.

Prijs

Course Icon Werk als skileraar in Australië!

Course Icon Vanaf €995

Course Icon

Course Icon Australië

Course Icon Mid juni tot eind augustus

Course Icon €200 (Eerste aanbetaling)

Meld je aan

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN