Meld je hier aan!

Fijn dat je voor Snowminds kiest!

Wat fijn dat je net als vele anderen voor Snowminds kiest! 

Je start je seizoen met Snowminds met het reserveren van een plekje in ons team! We hebben elk jaar een beperkt aantal plekken beschikbaar en we raden je daarom aan om zo vroeg mogelijk aan te melden! Daarbij kun je nu ook nog eens profiteren van vroegboek korting. Wanneer je je voor 18 maart aanmeld, krijg je tot wel 800 euro korting!

Je begint het seizoen met Snowminds door het onderstaande formulier in te vullen. We zullen je aan de hand daarvan uitnodigen voor een intakegesprek, waarin we je wensen bespreken en we kijken of je goed bij ons past! We krijgen elk jaar meer aanmeldingen dan dat er plekken zijn, dus zet bij het intakegesprek je beste beentje voor.  Zodra je een plekje gereserveerd hebt, ontvang je van ons een e-mail met de bevestiging, informatie over het verdere verloop.

Let op! Aangezien er slechts een beperkt aantal visa voor Canada beschikbaar is, is het belangrijk dat je je zo snel mogelijk voor het process inschrijft. Als inschrijven voor jouw seizoen nog niet mogelijk is, neem dan hier contact met ons op voor meer informatie. Dan zorgen wij ervoor dat we je op de hoogte stellen zodra het aanmelden voor volgend jaar mogelijk is.

 

Volgend avontuur?

Werk als skileraar in Nieuw Zeeland

Lees meer