Ski Vakanties

Ski vakanties naar de beste wintersport plekken van de wereld

Maak jouw wildste poeder droom werkelijkheid

Het is onze visie om een authentieke wintersport ervaring te creëren. Wij ontwerpen onze vakanties doelgericht voor avontuur – ongeprepareerde gebieden verkennen door de paden achter je te laten. Kortom, het hebben van een onvergetelijke ervaring.

Wij delen uw passie voor skiën en snowboarden. Sinds 2012 hebben we de wereld als ski- en snowboard leraar mogen verkennen, wij beschikken over uitgebreide kennis van skigebieden van over de hele wereld. Hiermee hebben wij wereldwijd de beste skigebieden uitgekozen. Wij streven naar een gepersonaliseerde ervaring die van begin tot eind alle praktische zaken regelt. Hierdoor worden zorgen van u afgenomen en hoeft u alleen nog maar te genieten van de ervaring.

 

"De wintersport in Japan in januari was een hoogtepunt in mijn 'ski-leven' . De mooiste sneeuw, een geweldig land en de meest ervaren gidsen."

- Flemming, Snowminds guest

Wij bieden op maat gemaakte ski vakanties speciaal om nieuwe avonturen aan te moedigen. Deze reizen zijn geschikt voor families en vriendengroepen. Onze expertise en ons sterke internationale netwerk in de skiwereld stelt ons in staat om op maat gemaakte reizen naar veel verschillende locaties aan te bieden.

 

En nu we je aandacht hebben, dit is wat je te wachten staat; de mix van ongerepte off-piste sneeuw, de frisse berglucht, de prachtige natuurlijke omgeving en misschien nog wel het belangrijkste; nergens aan denken en bewust op dat moment bezig zijn, maken skivakanties de puurste vorm van avontuur. De balans tussen je ademhaling, je skies en de constante verandering van de natuur om jou heen maken deze vakanties een vak apart. Onze expertise en ons sterke internationale netwerk in de skiwereld stelt ons in staat om op maat gemaakte reizen naar veel verschillende locaties aan te bieden. Of het nu gaat om een familievakantie, puur gefocust op off-piste of beiden. Wanneer je op reis gaat met Snowminds, verwacht dan een ervaring om nooit te vergeten. 

 

ONZE SKI VAKANTIES ZIJN OP MAAT GEMAAKT. WIJ KUNNEN JE HELPEN MET:

  • Vlucht + Airport Transfer
  • Tour skiën met lokale berg experts
  • Accommodatie
  • Lift passen
  • Snowmobile, catski, of heli-ski tour pakketten
  • Ski of snowboard verhuur en lawine uitrusting

 

Kortom, wij zorgen voor alle praktische zaken. Hierdoor kunt u simpelweg uw koffer pakken en helemaal focussen of het avontuur dat komen gaat.

Met onze ervaring in het vak hebben wij de beste skigebieden geselecteerd in Canada en Japan. Elk ski resort biedt een unieke sfeer en mogelijkheden. Of u nou droomt van een magische off-piste ervaring, een gezellige familie winter-vakantie, of jezelf en je vrienden willen uitdagen met ‘s werelds beste sneeuw. Wij willen je helpen deze droom uit te laten komen!

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN