Over ons

De Snowminds Family

Wie zijn wij nou eigenlijk?

Wat is het leukste om met je passie te doen?! Het te delen! En dat is precies hoe het bij Snowminds allemaal begonnen is. Het voltallige Snowminds team deelt namelijk dezelfde passie: Sneeuw! En of dat nou op ski’s of snowboard is maakt daarbij niet zoveel uit. Zelfs telemarken en langlaufen kan er bij ons nog mee door, hoewel sommige bij langlaufen wel enige bedenkingen hebben, maar dat terzijde.

Iedereen in ons team heeft winterseizoenen gedaan, uiteenlopend van één winterseizoen tot meer dan negen. En daar is Snowminds uit voortgekomen. Want skileraar worden kan soms best lastig zijn. Solliciteren in een andere taal is al vrij moeilijk, laat staan een hele opleiding in het Duits. En daar komt nog bij dat er zo veel verschillende landen zijn waar je kunt skiën. Elk land waar wij kwamen om te skiën was weer anders. Of het nou Oostenrijk, Japan, Canada of Afrika was, overal was het weer een andere ervaring. Al snel kwamen we erachter dat het om meer dan skiën draait. Het is een ervaring, een cultuur, een avontuur.

En dat moest iedereen kunnen ervaren, vonden wij. Zo is Snowminds begonnen. Eerst alleen in Salzburgerland, maar daarna ook in andere landen. Ondertussen zijn we actief in heel Oostenrijk, Japan en zelfs Afrika. Zo wordt het plots mogelijk om verder te kijken dan alleen Oostenrijk en alle verschillende ski culturen ter wereld te ervaren.

Om er zeker van te zijn dat je volledig van je ervaring kunt genieten, zijn wij ervan overtuigd dat je zorgeloos op reis moet kunnen gaan. Daarom proberen we zoveel mogelijk voor je te regelen. Van de reis tot ski pas, van hotel tot je contract. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over randzaken en kun je je volledig concentreren op wat er echt toe doet.

Je leest en hoort over ons op

Ons Team

Iedereen deelt dezelfde passie

Ons team bestaat uit een bonte mix van nationaliteiten. Mensen die allemaal een en dezelfde passie delen: Skiën en snowboarden. Daar is het immers allemaal uit voortgekomen. Iedereen in het Snowminds team werkt met hetzelfde doel in het achterhoofd: Het delen van onze gemeenschappelijke passie.

Omdat we allemaal ervaring hebben in de sneeuw, weten we als geen ander dat je pas echt van je ervaring kunt genieten, als je je niet over alle randzaken druk hoeft te maken. Daarom streven we er gezamenlijk naar alles zo goed mogelijk voor de Snowminds Family te organiseren. Van de grote dingen zoals de opleiding, tot de kleine dingen als het klaarstaan voor vragen van familie wanneer jij zelf al lekker in de bergen aan het genieten bent.

Christoffer

Christoffer begon net als Ottar in 2007 met seizoenen in Oostenrijk. Sindsdien heeft hij zich met niets anders dan sneeuw bezig gehouden. Naast het werk als skileraar, werkte hij als reisleider en manager. Sneeuw is de grote passie van Christoffer, en dat wil hij met zoveel mogelijk mensen delen.

Ottar

Ottar begon met werken als skileraar in Oostenrijk in 2007. Velen jaar later, werkt hij nog altijd met zijn grootste passie: skiën. Ottar heeft als skileraar en manager gewerkt in de laatste jaren. Ottar streeft ernaar de unieke ervaring van het leven in de sneeuw te delen met zo veel mogelijk mensen.

Line

Line maakte deel uit van de eerste Snowminds opleiding in 2012 in Oostenrijk. Sindsdien kon ze het skileven niet achterlaten, en werkt nu met het vinden van toekomstige leraren voor ons op de Snowminds HQ.

Floris

Hoi! Ik ben Floris en ik kom uit Nederland. Sinds 2015 heb ik seizoenen in Oostenrijk en Canada gedaan. Inmiddels heb ik een paar skilerarenopleidingen gedaan als teamleader en heb ik zelf ook een aantal opleiding voor mezelf skileraar gedaan! Ik hoop dat ik jou ook een onvergetelijke ervaring kan bezorgen, net zoals ik die heb gehad!

Joost

Hoii, mijn naam is Joost en ben sinds 2018 lid van de Snowminds familie. Ik heb mijn skilerarenopleiding bij Snowminds gevolgd, een flink aantal opleidingen gedaan als teamleader/ course manager en nu maak ik ook deel uit van het kantoorteam. Op deze manier streef ik ernaar om iedereen dezelfde geweldige ervaring te bieden die ik ooit had toen ik begon bij Snowminds. Hopelijk tot snel!

Trine

Trine begon haar Snowminds avontuur in 2013. Daarna heeft ze seizoenen gedaan in Oostenrijk, Canada en Japan. Ze is Team Leader geweest, heeft marketing gestudeerd en werk nu met de Social Media van Snowminds. Nu werk ze met de Social Media en zorg ervoor dat het up-to-date is en zorg ervoor dat de website goed werkt.

Matthew

Matthew komt uit Engeland en heeft zijn eerste seizoen in Canada gedaan. Hij werd verliefd op het leven in de bergen en heeft inmiddels 16 seizoenen achter de rug, zowel zomer- als winterseizoenen! Matt heeft tijdens zijn seizoenen zijn CSIA Level 4 certificaat gehaald en werkt nu op de Internationale markt van Snowminds.

Miriam

Hallo, mijn naam is Miriam en ik begon mijn winteravontuur in 2017 met een seizoen als skileraar in Oostenrijk! Sindsdien heb ik 3 seizoenen werkzaam geweest in mijn tweede huis, Lofer, waar ik elke winter terugkom. Ik werk met onze webshop, Snowminds Store, waar ik bestellingen inpak, de logistiek beheer en veel coole dingen vind voor alle leraren!

Karoline

Hallo, mijn naam is Karoline en ik maak deel uit van de Snowminds-familie sinds 2016, toen ik mijn eerste seizoen in Canada heb gedaan. Daarna heb ik 7 seizoenen lesgegeven als skileraar in Japan, Australië en Zwitserland. Ook ben ik Teamleider geweest in Oostenrijk en Zwitserland. Dagelijks werk ik met klantenservice en marketing bij Snowminds.

MARIA

Hey! Mijn naam is Maria en ik kom uit Denemarken. Ik heb een seizoen gedaan in Bad Gastein en ik heb echt van elke minuut genoten! Op dit moment volg ik een studie en hiernaast werk ik als customer service medewerker in het Snowminds huis in Kopenhagen. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn, skiën is het leukste wat er is. Daarom wil ik jou graag helpen om het perfecte seizoen te krijgen!

EMIL

Hoi ik ben Emil! Ik kom uit Denemarken en heb een seizoen gedaan in Revelstoke, Canada. Ik ben een stagiair bij Snowminds. Tijdens mijn stage ben ik voornamelijk bezig om de toekomstige leraren te helpen. Ik wil ervoor zorgen dat ze een gaaf seizoen gaan krijgen net zoals mijn seizoen was!

Sophie

Ik ben Sophie en ik kom uit Schotland! Ik ben mijn ski carrière begonnen door heel Europa door te crossen en zo leraar te worden en trainer voor leraren te worden in Oostenrijk. Ik heb gewerkt in Schotland, Oostenrijk, Spanje en Italië. Ik ben in september 2023 bij Snowminds begonnen en doe er alles aan om mijn liefde voor de sneeuw door te geven aan de internationale leraren.

Jose

Hallo daar! Mijn naam is Jose en ik kom uit Denemarken. Ik begon mijn avontuur bij Snowminds in de winter van 2022. Nu deel ik alle FANTASTISCHE ervaringen die onze Snowminders op hun bestemmingen hebben en zorg ervoor dat de visuele elementen maximaal tot hun recht komen.

Emma

Hallo! Mijn naam is Emma, en ik deed mijn eerste seizoen met Snowminds in Oostenrijk in 19/20. Sindsdien heb ik gewoon van alles gehouden wat met ski's, sneeuw en bergen te maken heeft, en ik heb ook een seizoen in Noorwegen gedaan. Ik maak deel uit van het Snowminds-team sinds 2022, waar ik andere instructeurs help dezelfde onvergetelijke ervaring te krijgen! Als ik hier niet ben, studeer ik aan de universiteit.

Ludvig

Hallo, mijn naam is Ludvig, ik kom uit Denemarken en ik maak deel uit van Snowminds sinds de winter van 2021. Op dagelijkse basis werk ik in de boekhouding en probeer ik jullie allemaal een levenslange ervaring te bieden!

Frederik

Hallo, mijn naam is Frederik, ik heb een seizoen gedaan in 18/19 in Oostenrijk. Ik ben begin 2021 begonnen als student-assistent bij Snowminds en ben nu bezig om de goede ervaring, met de dagelijkse werkzaamheden op de financiële afdeling, door te kunnen geven.

Wanna join us? Mail ons op [email protected]

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×