Over ons

De Snowminds Family

 

Wie zijn wij nou eigenlijk?

 

Wat is het leukste om met je passie te doen?! Het te delen! En dat is precies hoe het bij Snowminds allemaal begonnen is. Het voltallige Snowminds team deelt namelijk dezelfde passie: Sneeuw! En of dat nou op ski’s of snowboard is maakt daarbij niet zoveel uit. Zelfs telemarken en langlaufen kan er bij ons nog mee door, hoewel sommige bij langlaufen wel enige bedenkingen hebben, maar dat terzijde.

Iedereen in ons team heeft winterseizoenen gedaan, uiteenlopend van één winterseizoen tot meer dan negen. En daar is Snowminds uit voortgekomen. Want skileraar worden kan soms best lastig zijn. Solliciteren in een andere taal is al vrij moeilijk, laat staan een hele opleiding in het Duits. En daar komt nog bij dat er zo veel verschillende landen zijn waar je kunt skiën. Elk land waar wij kwamen om te skiën was weer anders. Of het nou Oostenrijk, Japan, Canada of Afrika was, overal was het weer een andere ervaring. Al snel kwamen we erachter dat het om meer dan skiën draait. Het is een ervaring, een cultuur, een avontuur.

En dat moest iedereen kunnen ervaren, vonden wij. Zo is Snowminds begonnen. Eerst alleen in Salzburgerland, maar daarna ook in andere landen. Ondertussen zijn we actief in heel Oostenrijk, Japan en zelfs Afrika. Zo wordt het plots mogelijk om verder te kijken dan alleen Oostenrijk en alle verschillende ski culturen ter wereld te ervaren.

Om er zeker van te zijn dat je volledig van je ervaring kunt genieten, zijn wij ervan overtuigd dat je zorgeloos op reis moet kunnen gaan. Daarom proberen we zoveel mogelijk voor je te regelen. Van de reis tot ski pas, van hotel tot je contract. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over randzaken en kun je je volledig concentreren op wat er echt toe doet.

 

Je leest en hoort over ons op

 

Ons Team

 

Iedereen deelt dezelfde passie

Ons team bestaat uit een bonte mix van nationaliteiten. Mensen die allemaal een en dezelfde passie delen: Skiën en snowboarden. Daar is het immers allemaal uit voortgekomen. Iedereen in het Snowminds team werkt met hetzelfde doel in het achterhoofd: Het delen van onze gemeenschappelijke passie.

Omdat we allemaal ervaring hebben in de sneeuw, weten we als geen ander dat je pas echt van je ervaring kunt genieten, als je je niet over alle randzaken druk hoeft te maken. Daarom streven we er gezamenlijk naar alles zo goed mogelijk voor de Snowminds Family te organiseren. Van de grote dingen zoals de opleiding, tot de kleine dingen als het klaarstaan voor vragen van familie wanneer jij zelf al lekker in de bergen aan het genieten bent.

Thijs

Thijs is al sinds 2008 actief in de sneeuw. Net als velen begon hij als skileraar, waarna het balletje vanzelf is gaan rollen. Ondertussen heeft hij seizoenen achter de rug in Oostenrijk, Zwitserland en Afrika werkend als skileraar, skischool manager en journalist.

Giovanni

Giovanni is onze enige echte Günther! Met 4 seizoen als een skileraar in Oostenrijk en als een echte Teamleider weet Giovanni echt alles af van Wienerschnitzel. Giovanni is een echte legend binnen Snowminds door zijn open en oprechte houding!

Ottar

Ottar begon met werken als skileraar in Oostenrijk in 2007. Acht jaar later, werkt hij nog altijd met zijn grootste passie: Skien. Ottar heeft als skileraar en manager gewerkt in de laatste jaren. Ottar's streeft ernaar de unieke ervaring van het leven in de sneeuw te delen met zo veel mogelijk mensen.

Christoffer

Christoffer begon net als Ottar in 2007 met seizoenen in Oostenrijk. Sindsdien heeft hij zich met niets anders dan sneeuw bezig gehouden. Naast het werk als skileraar, werkte hij als reisleider en manager. Sneeuw is de grote passie van Christoffer, en dat wil hij met zoveel mogelijk mensen delen.

Charlotte

Charlotte deed meerdere seizoenen in Oostenrijk. Ze is er helemaal op haar plek en ze doet niets liever dan lesgeven. Ook Charlotte vind dat iedereen dat zou moeten kunnen ervaren en werkt nu al een paar jaar bij Snowminds om haar passie met zo veel mogelijk mensen te delen.

Jacob

Jacob werkte in alle bestemmingen landen waar Snowminds actief is. Hij deed een seizoen in Oostenrijk, Japan en zelfs Afrika. Het spreek voor zich dat hij van sneeuw houd, maar het is juist het reizen eromheen dat het voor hem zo speciaal maakt.

Wanna join us? Mail ons op [email protected]

Heb je jezelf al ingeschreven voor een van onze info-meetings?

Kijk hieronder wanneer we bij jou in de buurt zijn!

Meld je hier aan