Over ons

De Snowminds Family

 

Wie zijn wij nou eigenlijk?

 

Wat is het leukste om met je passie te doen?! Het te delen! En dat is precies hoe het bij Snowminds allemaal begonnen is. Het voltallige Snowminds team deelt namelijk dezelfde passie: Sneeuw! En of dat nou op ski’s of snowboard is maakt daarbij niet zoveel uit. Zelfs telemarken en langlaufen kan er bij ons nog mee door, hoewel sommige bij langlaufen wel enige bedenkingen hebben, maar dat terzijde.

Iedereen in ons team heeft winterseizoenen gedaan, uiteenlopend van één winterseizoen tot meer dan negen. En daar is Snowminds uit voortgekomen. Want skileraar worden kan soms best lastig zijn. Solliciteren in een andere taal is al vrij moeilijk, laat staan een hele opleiding in het Duits. En daar komt nog bij dat er zo veel verschillende landen zijn waar je kunt skiën. Elk land waar wij kwamen om te skiën was weer anders. Of het nou Oostenrijk, Japan, Canada of Afrika was, overal was het weer een andere ervaring. Al snel kwamen we erachter dat het om meer dan skiën draait. Het is een ervaring, een cultuur, een avontuur.

En dat moest iedereen kunnen ervaren, vonden wij. Zo is Snowminds begonnen. Eerst alleen in Salzburgerland, maar daarna ook in andere landen. Ondertussen zijn we actief in heel Oostenrijk, Japan en zelfs Afrika. Zo wordt het plots mogelijk om verder te kijken dan alleen Oostenrijk en alle verschillende ski culturen ter wereld te ervaren.

Om er zeker van te zijn dat je volledig van je ervaring kunt genieten, zijn wij ervan overtuigd dat je zorgeloos op reis moet kunnen gaan. Daarom proberen we zoveel mogelijk voor je te regelen. Van de reis tot ski pas, van hotel tot je contract. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over randzaken en kun je je volledig concentreren op wat er echt toe doet.

 

Je leest en hoort over ons op

 

Ons Team

 

Iedereen deelt dezelfde passie

Ons team bestaat uit een bonte mix van nationaliteiten. Mensen die allemaal een en dezelfde passie delen: Skiën en snowboarden. Daar is het immers allemaal uit voortgekomen. Iedereen in het Snowminds team werkt met hetzelfde doel in het achterhoofd: Het delen van onze gemeenschappelijke passie.

Omdat we allemaal ervaring hebben in de sneeuw, weten we als geen ander dat je pas echt van je ervaring kunt genieten, als je je niet over alle randzaken druk hoeft te maken. Daarom streven we er gezamenlijk naar alles zo goed mogelijk voor de Snowminds Family te organiseren. Van de grote dingen zoals de opleiding, tot de kleine dingen als het klaarstaan voor vragen van familie wanneer jij zelf al lekker in de bergen aan het genieten bent.

Christoffer Vorre

Christoffer begon net als Ottar in 2007 met seizoenen in Oostenrijk. Sindsdien heeft hij zich met niets anders dan sneeuw bezig gehouden. Naast het werk als skileraar, werkte hij als reisleider en manager. Sneeuw is de grote passie van Christoffer, en dat wil hij met zoveel mogelijk mensen delen.

Ottar Í Hjøllum

Ottar begon met werken als skileraar in Oostenrijk in 2007. Acht jaar later, werkt hij nog altijd met zijn grootste passie: Skien. Ottar heeft als skileraar en manager gewerkt in de laatste jaren. Ottar's streeft ernaar de unieke ervaring van het leven in de sneeuw te delen met zo veel mogelijk mensen.

Thijs Kennis

Thijs is al sinds 2008 actief in de sneeuw. Net als velen begon hij als skileraar, waarna het balletje vanzelf is gaan rollen. Ondertussen heeft hij seizoenen achter de rug in Oostenrijk, Zwitserland en Afrika werkend als skileraar, skischool manager en journalist.

Giovanni Thijs

Giovanni is onze enige echte Günther! Met 4 seizoen als een skileraar in Oostenrijk en als een echte Teamleider weet Giovanni echt alles af van Wienerschnitzel. Giovanni is een echte legend binnen Snowminds door zijn open en oprechte houding!

Susanne Posma

Mijn naam is Suzanne en ik kom uit Apeldoorn. Ik heb 2 seizoenen in Oostenrijk gedaan en ik werk met de Nederlandse leraren om ze te helpen het seizoen van hun leven te hebben!

Charlotte Pedersen

Charlotte deed meerdere seizoenen in Oostenrijk. Ze is er helemaal op haar plek en ze doet niets liever dan lesgeven. Ook Charlotte vind dat iedereen dat zou moeten kunnen ervaren en werkt nu al een paar jaar bij Snowminds om haar passie met zo veel mogelijk mensen te delen.

Jacob Skytte

Jacob werkte in alle bestemmingen landen waar Snowminds actief is. Hij deed een seizoen in Oostenrijk, Japan en zelfs Afrika. Het spreek voor zich dat hij van sneeuw houd, maar het is juist het reizen eromheen dat het voor hem zo speciaal maakt.

Line Nørfjand Holm

Line maakte deel uit van de eerste Snowminds opleiding in 2012 in Oostenrijk. Sindsdien kon ze het skileven niet achterlaten, en werkt nu met het vinden van toekomstige leraren voor ons op de Snowminds HQ.

Mikkel Noordhuis

Mikkel is onze Finance en Accounting Manager en een echte all round team player. Hij is een echte trotse Amsterdammer!

Johan Duus Terkelsen

Johan, ook bekend als Duus, is onze Marketing Manager. Een levende legende, hij heeft de Deense Nationale kampioenschappen in Freestyle gewonnen en strijd regelmatig mee voor de Deense Nationale kampioenschappen in Freeride.

Maria Opstrup Matthiesen

Na een seizoen in Oostenrijk, sloot Maria zich aan bij het Snowminds team in Kopenhagen. Met Deense en Duitse ouders, Maria is verantwoordelijk voor Snowlingo, onze Duitse taalcursus.

Julie Rosendal Andersen

Julie is door en door Snowminds. She heeft gewerkt als een Snowminds skileraar in Oostenrijk, Afrika, Japan en is nu het directe contactpersoon voor onze leraren vanuit het hoofdkantoor als ze niet ergens anders op de wereld is.

Martin Weinkouff

Martin is een van de originele mede-oprichters van de Powderstore, ons kenmerkende off-piste kledingbedrijf. Hij is een echte Snowminder, en heeft gewerkt als skileraar en Team Leader in Canada en Japan.

Matilda Nikamo

Matilda is onze eige geweldige Zweedse en Noorse Market Manager. Met haar ervaring van werken in Canada en Oostenrijk gaat ze op de best mogelijke manier om met het werven van nieuwe leraren uit Zweden en Noorwegen!

Pernilla Mouritzen

Pernilla is onze Engelse Marketing Manager. Met haar ervaring als leraar in Canada, Japan en Nieuw-Zeeland en haar eindeloze glimlach, geeft ze onze internationale leraren de beste service die ze zouden kunnen krijgen.

Steffen Lund Olsen

Hi! Mijn naam is Steffen and ik ben verantwoordelijk voor de "Sales & Marketing", ik heb een "HD in Economy and Processes" van Copenhagen Business School. Ik heb een seizoen gedaan als Skiguide en heb 6 jaar ervaring in de markt. Ik ben altijd vrolijk en in een goed humeur. Het is belangrijk voor mij dat ik kan helpen!

Trine Størup Mortensen

Mijn naam is Trine en ik begon mijn Snowminds avontuur in 2013, toen ik een stagair was. Daarna heb ik seizoenen gedaan in Oostenrijk, Canada en Japan. Ik ben ook een Team Leader geweest en heb Marketing gestudeerd. Nu werk ik met de Social Media en zorg ervoor dat het up-to-date is en zorg ervoor dat de website goed werkt.

Magnus Iversen

Hi! Mijn naam is Magnus en ik ben onze skivakanties expert! Ik heb een seizoen in Whistler gedaan en heb een Euopean Business Bachelor en een diploma in Service Management van Copenhagen Business School en veel ervaring in het ontwikkelen en regelen van skireizen. Ik werk op het moment met reizen naar Canada en Japan samen met Julie.

Julie Holm Svendsen

Hi! Mijn naam is Julie en ik heb een seizoen gedaan in Whistler. Ik ben onze reis- en coördinatie expert. Ik boek alle vluchten voor onze leraren en werk aan de skivakanties naar Japan en Canada samen met Magnus.

Fredrika Wallin

Matthew Barnes Felthaus

Hi! Ik ben Matthew. Ik kom oorspronkelijk uit Engeland. De eerste keer dat ik skileraar werd was in een tussenjaar in Canada en ik werd verliefd op de "mountain lifestyle", skileraar zijn en het reizen dat daarbij komt kijken! Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een carrière achternaging in de ski industrie, mijn CSIA level 4 certificaat haalde, het hele jaar door kon skiën en het lesgeven in 4 verschillende continenten. Ik hou ervan om mijn passie voor de sneeuw te delen met andere mensen :)

Karoline Sehested Sie

Hi! Ik ben Karoline uit Kopenhagen. Ik heb een seizoen gedaan in Oostenrijk, Zuid-Afrika en Canada. Nu neem ik mijn leven wat meer serieus en ben aan het studeren aan de Copenhagen Business School, maar skiën zal altijd een groot deel van mijn leven zijn :D Welkom!

Renée Carolin Lauridsen

Hi! Ik ben Renée. Ik werk met Snowminds sinds 2013, en ik heb lesgegeven in Oostenrijk, Lesotho, Australië en Japan. Ik ben ook een paar keer teamleader geweest, en nu ben ik verantwoordelijk voor de Snowminds Social Club.

Wanna join us? Mail ons op [email protected]

Heb je jezelf al ingeschreven voor een van onze info-meetings?

Kijk hieronder wanneer we bij jou in de buurt zijn!

Meld je hier aan