Over ons

De Snowminds Family

Wie zijn wij nou eigenlijk?

Wat is het leukste om met je passie te doen?! Het te delen! En dat is precies hoe het bij Snowminds allemaal begonnen is. Het voltallige Snowminds team deelt namelijk dezelfde passie: Sneeuw! En of dat nou op ski’s of snowboard is maakt daarbij niet zoveel uit. Zelfs telemarken en langlaufen kan er bij ons nog mee door, hoewel sommige bij langlaufen wel enige bedenkingen hebben, maar dat terzijde.

Iedereen in ons team heeft winterseizoenen gedaan, uiteenlopend van één winterseizoen tot meer dan negen. En daar is Snowminds uit voortgekomen. Want skileraar worden kan soms best lastig zijn. Solliciteren in een andere taal is al vrij moeilijk, laat staan een hele opleiding in het Duits. En daar komt nog bij dat er zo veel verschillende landen zijn waar je kunt skiën. Elk land waar wij kwamen om te skiën was weer anders. Of het nou Oostenrijk, Japan, Canada of Afrika was, overal was het weer een andere ervaring. Al snel kwamen we erachter dat het om meer dan skiën draait. Het is een ervaring, een cultuur, een avontuur.

En dat moest iedereen kunnen ervaren, vonden wij. Zo is Snowminds begonnen. Eerst alleen in Salzburgerland, maar daarna ook in andere landen. Ondertussen zijn we actief in heel Oostenrijk, Japan en zelfs Afrika. Zo wordt het plots mogelijk om verder te kijken dan alleen Oostenrijk en alle verschillende ski culturen ter wereld te ervaren.

Om er zeker van te zijn dat je volledig van je ervaring kunt genieten, zijn wij ervan overtuigd dat je zorgeloos op reis moet kunnen gaan. Daarom proberen we zoveel mogelijk voor je te regelen. Van de reis tot ski pas, van hotel tot je contract. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over randzaken en kun je je volledig concentreren op wat er echt toe doet.

Je leest en hoort over ons op

Ons Team

Iedereen deelt dezelfde passie

Ons team bestaat uit een bonte mix van nationaliteiten. Mensen die allemaal een en dezelfde passie delen: Skiën en snowboarden. Daar is het immers allemaal uit voortgekomen. Iedereen in het Snowminds team werkt met hetzelfde doel in het achterhoofd: Het delen van onze gemeenschappelijke passie.

Omdat we allemaal ervaring hebben in de sneeuw, weten we als geen ander dat je pas echt van je ervaring kunt genieten, als je je niet over alle randzaken druk hoeft te maken. Daarom streven we er gezamenlijk naar alles zo goed mogelijk voor de Snowminds Family te organiseren. Van de grote dingen zoals de opleiding, tot de kleine dingen als het klaarstaan voor vragen van familie wanneer jij zelf al lekker in de bergen aan het genieten bent.

Christoffer

Christoffer begon net als Ottar in 2007 met seizoenen in Oostenrijk. Sindsdien heeft hij zich met niets anders dan sneeuw bezig gehouden. Naast het werk als skileraar, werkte hij als reisleider en manager. Sneeuw is de grote passie van Christoffer, en dat wil hij met zoveel mogelijk mensen delen.

Ottar

Ottar begon met werken als skileraar in Oostenrijk in 2007. Acht jaar later, werkt hij nog altijd met zijn grootste passie: skiën. Ottar heeft als skileraar en manager gewerkt in de laatste jaren. Ottar streeft ernaar de unieke ervaring van het leven in de sneeuw te delen met zo veel mogelijk mensen.

Thijs

Thijs is al sinds 2008 actief in de sneeuw. Net als velen begon hij als skileraar, waarna het balletje vanzelf is gaan rollen. Ondertussen heeft hij seizoenen achter de rug in Oostenrijk, Zwitserland en Afrika werkend als skileraar, skischool manager en journalist.

Line

Line maakte deel uit van de eerste Snowminds opleiding in 2012 in Oostenrijk. Sindsdien kon ze het skileven niet achterlaten, en werkt nu met het vinden van toekomstige leraren voor ons op de Snowminds HQ.

Mikkel

Mikkel is onze Finance en Accounting Manager en een echte all round team player. Hij is een echte trotse Amsterdammer!

Martin

Martin is een van de originele mede-oprichters van de Powderstore, ons kenmerkende off-piste kledingbedrijf. Hij is een echte Snowminder, en heeft gewerkt als skileraar en Team Leader in Canada en Japan.

Mathilde

Hallo hallo, mijn naam is Mathilde en ik kom uit Noorwegen. Ik heb mijn eerste seizoen in Oostenrijk gedaan en ben daar ook teamleader geweest. Ik ben samen met Matilda de market manager voor Noorwegen en Zweden en geef elke dag alles om de beste winterervaring voor jullie te creëren!

Trine

Trine begon haar Snowminds avontuur in 2013 toen ze een stagiair was. Daarna heeft ze seizoenen gedaan in Oostenrijk, Canada en Japan. Ze is Team Leader geweest, heeft marketing gestudeerd en werk nu met de Social Media van Snowminds. Mijn naam is Trine en ik begon mijn Snowminds avontuur in 2013, toen ik een stagair was. Daarna heb ik seizoenen gedaan in Oostenrijk, Canada en Japan. Ik ben ook een Team Leader geweest en heb Marketing gestudeerd. Nu werk ik met de Social Media en zorg ervoor dat het up-to-date is en zorg ervoor dat de website goed werkt.

Matthew

Matthew komt uit Engeland en heeft zijn eerste seizoen in Canada gedaan. Hij werd verliefd op het leven in de bergen en heeft inmiddels 16 seizoenen achter de rug, zowel zomer- als winterseizoenen! Matt heeft tijdens zijn seizoenen zijn CSIA Level 4 certificaat gehaald en werkt nu op de Internationale markt van Snowminds.

Karoline

Hallo, mijn naam is Karoline en ik maak deel uit van de Snowminds-familie sinds 2016, toen ik mijn eerste seizoen in Canada heb gedaan. Daarna heb ik 7 seizoenen lesgegeven als skileraar in Japan, Australië en Zwitserland. Ook ben ik Teamleider geweest in Oostenrijk en Zwitserland. Dagelijks werk ik met klantenservice en marketing bij Snowminds.

Sara

Hoi! Mijn naam is Sara en ik kom uit Denemarken. Ik heb een seizoen gedaan in Italië en ik ben teamleider op onze cursus in Oostenrijk. Nu studeer en werk ik op kantoor in Kopenhagen. Ik hou van skiën en snowboarden en daarom vind ik het ontzettend cool om met al onze nieuwe en ervaren instructeurs te praten en hen daarbij te helpen!

Anna

Servus! Mijn naam is Anna en ik kom uit Duitsland. Ik werk in het product management team en streef ernaar om uitstekende producten en ervaringen voor je te creëren! In januari 2020 heb ik zelfs een Snowminds-cursus gevolgd in Oostenrijk, vooral om de geweldige Snowminds-vibes tijdens de opleiding te ervaren!

Miriam

Hallo, mijn naam is Miriam en ik begon mijn winteravontuur in 2017 met een seizoen als skileraar in Oostenrijk! Sindsdien heb ik 3 seizoenen werkzaam geweest in mijn tweede huis, Lofer, waar ik elke winter terugkom. Ik werk met onze webshop, Snowminds Store, waar ik bestellingen inpak, de logistiek beheer en veel coole dingen vind voor alle leraren!

Frederik

Hallo, mijn naam is Frederik, ik heb een seizoen gedaan in 18/19 in Oostenrijk. Ik ben begin 2021 begonnen als student-assistent bij Snowminds en ben nu bezig om de goede ervaring, met de dagelijkse werkzaamheden op de financiële afdeling, door te kunnen geven.

Claire

Hoi! Mijn naam is Claire en ik kom uit Nederland. Ik heb mijn eerste seizoen gedaan in La Tzoumaz (Zwitserland) nadat ik mijn Bachelor studie heb afgerond. Ik heb een super leuk seizoen gehad en een passie voor skiën! Ik wil ervoor zorgen dat anderen ook een geweldige en onvergetelijke ervaring hebben! Herinneringen en nieuwe vrienden maken, daar gaat het om!

Balka

“Woef” Mijn naam is Balka en ik ben de kantoorhond van Snowminds! Ik houd ervan om met (sneeuw)ballen te spelen, in de plassen te rollen, en achter mijn staart aan te rennen. Ook houd ik er super veel van als je even over mijn buikje aait. In het Snowminds huis ben ik verantwoordelijk voor het liggen in de zon die door de ramen naar binnen schijnt en ik ben een wandelende stofzuiger. Ik laat geen enkele kruimel liggen!

RENÉE

Servus! Mijn naam is Renée en ik ben sinds mijn eerste seizoen in 2013 een skileraar in Oostenrijk, Lesotho, Australie en Japan skilerares geweest. Sneeuw en natuur is het leukste wat ik ken. Daarom doe ik ook een studie ‘Sport Management’ en ben ik opgeleid als outdoor trainer. Binnen het Snowminds team ben ik de ‘Product Manager’. Hierin heb ik de leiding over alle Oostenrijkse opleidingen en de teamleiders opleidingen.

MARIA

Hey! Mijn naam is Maria en ik kom uit Denemarken. Ik heb een seizoen gedaan in Bad Gastein en ik heb echt van elke minuut genoten! Op dit moment volg ik een studie en hiernaast werk ik als customer service medewerker in het Snowminds huis in Kopenhagen. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn, skiën is het leukste wat er is. Daarom wil ik jou graag helpen om het perfecte seizoen te krijgen!

CECILIE

Hoi! Mijn naam is Cecillie en ik kom uit Denemarken. Sinds de zomer van 2021 ben ik onderdeel van de Snowminds familie. Ik werk als Marketing Assistent in het Snowminds huis maar als ik er niet ben ben ik bezig met mijn Studie “Brand Design” bij Kea - Copenhagen School of Design and Technology. Ik heb een seizoen gedaan in Schladming, Oostenrijk in 2018/2019 als gids. Dit was een onvergetelijke ervaring! Daarom wil ik alle avontuurlijke mensen helpen die ook zo'n gave ervaring willen!

EMIL

Hoi ik ben Emil! Ik kom uit Denemarken en heb een seizoen gedaan in Revelstoke, Canada. Ik ben een stagiair bij Snowminds. Tijdens mijn stage ben ik voornamelijk bezig om de toekomstige leraren te helpen. Ik wil ervoor zorgen dat ze een gaaf seizoen gaan krijgen net zoals mijn seizoen was!

JACOB

Hey! Mijn naam is Jacob en mijn reis begon in 2016. Toen ben ik naar Canada gegaan en ben verliefd geworden op het leven als skileraar. Ik heb drie seizoenen gedaan in Japan, Australië en Oostenrijk. Maar hier stopt het niet. Ik ben mijn APSI level 4 aan het plannen in Australië in de zomer. In het Snowminds huis werk ik bij de customer service. Hier mag ik elke dag bellen en mailen met leuke mensen die een seizoen willen gaan doen. Hiernaast help ik mee met het verbeteren van de website.

JOSE

Hi! Mijn naam is Jose en ik ben een stagiair bij Snowminds. Ik studeer multimedia design en daarom help ik met alle grafische taken die gedaan moeten worden. Na mijn eerste keer skiën ben ik verliefd geworden op de sport. Wintersport gaat bij mij boven de zomervakantie.

NIELS

Hey! Mijn naam is Niels en ik ben een “Dutchie” ;) Dat is mijn bijnaam in het Snowminds team. In Februari 2022 ben ik gestart met mijn stage bij Snowminds. Samen met Claire zorgen wij voor jouw volgende seizoen!

SOFIE

Hi! Mijn naam is Sofie en ik kom uit Denemarken. Ik heb een seizoen gedaan als skileraar in Oostenrijk in 2018/2019. Ik ben een stagiair bij het marketing team binnen het Snowminds team. Hier werk ik voornamelijk aan de communicatie naar alle leraren.

NANNA

Hey! Mijn naam is Nanna en ik kom uit Denemarken. Ik heb mijn eerste seizoen gedaan in St. Anton in Oostenrijk in 2018/2019. Sindsdien is het moeilijk voor mij geweest om het hele ski-universum los te laten. Op dit moment loop ik stage bij het marketing team van Snowminds. Ik kan niet wachten om mijn ervaringen van een seizoen met jullie te delen!

Wanna join us? Mail ons op [email protected]

MELD JE AAN VOOR ONZE INFORMATIE DAGEN!

MELD JE HIER AAN!