Oostenrijk

Het meest gezellige ski land ter wereld

 

De droom in Oostenrijk

 

Word skileraar in Oostenrijk, het geboorteland van alpine skiën en waar de eerste skischool werd geopend. In Oostenrijk word je een ski kampioen en wit-bier kenner.

Oostenrijk is het land waar het ooit allemaal begon. Het land dat ’s werelds eerste skischool opende – Het land met ’s werelds grootste en beste aprés-ski – en niettemin het land met de meeste skigebieden! Dit betekend dat jij , als toekomstig skileraar,  een gebied uit kunt zoeken dat precies bij je past qua grootte, aprés-ski en omgeving. In elk gebied waar jij graag naartoe zou willen, biedt Snowminds in samenwerking met onze Oostenrijkse partners een ervaring voor het leven.

Hier bij Snowminds geloven wij dat een seizoen als skileraar meer is dan alleen skiën en daarom doen wij er alles aan om jouw seizoen zo uniek, uitdagend en overgetelijk te maken als wij maar kunnen. Het is daarom dan ook een perfecte manier om een tussenjaar te besteden.

 

De Bergen

In Oostenrijk, net als in de rest van de wereld, kan de sneeuw soms op zich laten wachten. Oostenrijk heeft echter het voordeel dat alle gebieden uitgerust zijn met moderne sneeuwkanonnen, die zorgen voor een lang seizoen. Dit maakt Oostenrijk een sneeuwzekere bestemming waar zowel ervaren skiërs als nieuwkomers van kunnen genieten.

Het leven van een skileraar

Een seizoen in Oostenrijk biedt een wereld van ervaringen zowel op als buiten de piste! Je kunt bijvoorbeeld gaan nachtskiën, rodelen, een stadstour maken, après-skiën, wandelen, toerskiën, snowkiten, evenementen bezoeken en naar WK-races kijken.

 

De sfeer rondom skiën is uniek in Oostenrijk. Je zult gezellige bergdorpjes, het leven in de bergen en authentieke aprés-ski ervaren. In Oostenrijk is het onmogelijk om je te vervelen. Waar je ook in Oostenrijk terechtkomt, je zult levendige dagen hebben, zelfs in het naseizoen! Vooral in het naseizoen heb je veel tijd om te gaan skiën met je nieuwe vrienden en collega’s. Tijdens het seizoen kun je ook van de gelegenheid gebruik maken om naar grote steden zoals Salzburg, Innsbruk en Wenen te reizen, waar je kunt winkelen, evenementen kunt bezoeken en een fascinerend erfgoed kunt bekijken.

WIN EEN REISTEGOED TER WAARDE VAN €675

Vul onze bestemmingstest en doe mee met de competitie om een reistegoed ter waarde van €675 te winnen!

Doe hier onze bestemmingstest