Meld je hier aan!

Fijn dat je voor Snowminds kiest!

Wat fijn dat je net als vele anderen voor Snowminds kiest! 

Je start je seizoen met Snowminds met het reserveren van een plekje in ons team! We hebben elk jaar een beperkt aantal plekken beschikbaar en we raden je daarom aan om je zo vroeg mogelijk aan te melden!

Je begint het seizoen met Snowminds door het onderstaande formulier in te vullen. We zullen je aan de hand daarvan uitnodigen voor een intakegesprek, waarin we je wensen bespreken en we kijken of je goed bij ons past! We krijgen elk jaar meer aanmeldingen dan dat er plekken zijn, dus zet bij het intakegesprek je beste beentje voor.  Zodra je een plekje gereserveerd hebt, ontvang je van ons een e-mail met de bevestiging, en informatie over het verdere verloop.

Let op! Aangezien er slechts een beperkt aantal visa voor Canada beschikbaar is, is het belangrijk dat je je zo snel mogelijk voor het process inschrijft. Als inschrijven voor jouw seizoen nog niet mogelijk is, meld je dan hier aan voor meer informatie. Dan zorgen wij ervoor dat we je op de hoogte stellen zodra het aanmelden voor volgend jaar mogelijk is.

Meld je aan voor onze infomeeting!

Meld je aan voor de infomeeting en krijg antwoord op al jouw vragen!

Meld je hier aan!