Waarom zou je voor Snowminds kiezen?

Snowminds februari 26, 2024

10 redenen waarom je skileraar zou moeten worden met Snowminds

Als je droom is om ski- of snowboardleraar te worden, vraag je je vast af wat de beste manier is om dit te bereiken. Hier vind je 10 redenen waarom je voor Snowminds zou moeten kiezen voor een unieke ervaring in je leven!

 

Snowminds Skileraar

 

1. Veiligheid staat voorop

Natuurlijk doen wij bij Snowminds er alles aan om ervoor te zorgen dat je de seizoenservaring van je leven kunt beleven. Maar mocht er iets gebeuren dat je ervaring van onze kant verstoort, dan ben je gedekt door de geld-terug-garantie van Snowminds. In dat geval kun je ervoor kiezen om je skivakantie of lerarenopleiding kosteloos naar een latere datum of een andere ervaring te verplaatsen of een volledige terugbetaling voor je reis ontvangen. Dus je hoeft eigenlijk niets anders te doen dan je koffer te pakken en je te verheugen op je seizoen! Bovendien is Snowminds onderdeel van het Deense Reisgarantiefonds, wat een extra garantie biedt. Naast het belang van veiligheid, hebben onze teamleden, inclusief degenen in het Snowminds Huis in Kopenhagen, de Teamleiders bij de bestemmingsoorden, en de Area Managers in elk land, allemaal ten minste één seizoen als skileraar voltooid. Hun directe ervaring stelt hen in staat ongeëvenaarde ondersteuning en begeleiding te bieden, waardoor je veiligheid en gemoedsrust gedurende je reis met Snowminds gewaarborgd zijn. Met deze ruime praktijkervaring kun je erop vertrouwen dat we er alles aan doen om je ervaring zo veilig mogelijk te maken.

 

2. Droombestemmingen

 

Snowminds heeft de meeste skischolen als partners. Wij kunnen banen bij skischolen op 6 verschillende continenten toewijzen! Begin met het doen van onze bestemmingstest om te zien wat voor jou geschikt zou kunnen zijn. Sinds de start van Snowminds in 2012 hebben we sterke relaties en partners opgebouwd in skischolen over de hele wereld, die wij waarderen en onderhouden. Ons hechte netwerk van partners zorgt ervoor dat we de juiste plek voor jou zullen vinden. We baseren onze toewijzing van skischolen op jouw persoonlijkheid, jouw wensen en natuurlijk jouw vaardigheden, of het nu gaat om skiën of snowboarden en/of taalvaardigheden. De ervaring die we in de loop der jaren hebben verzameld, zorgt ervoor dat we samen met jou een plek zullen vinden die bij JOU past! Of je nu het skiresort uit je kinderherinneringen opnieuw wilt bezoeken of iets totaal nieuws wilt verkennen, Snowminds kan het bieden!

 

3. Programma’s op maat

Natuurlijk heeft iedereen verschillende timing, skills en doelen voor hun seizoen. Daarom biedt Snowminds het breedste assortiment aan opleidingen. Zoals je zult zien, verschillen onze opleidingen in lengte, locatie, vereiste skills, vertrekdatum en de certificering die je aan het einde zult krijgen. Dit stelt je in staat een programma te vinden dat precies aansluit bij jouw wensen en je een geweldige start van je seizoen geeft! Natuurlijk zullen we ook onze langdurige ervaring en expertise gebruiken om je te helpen bij deze keuze. Zelfs voordat het seizoen begint, kun je deelnemen aan onze taalcursussen of op camps gaan om ervoor te zorgen dat je skills goed genoeg zijn voor succes.

 

4. De Snowminds-community

Het Snowminds team is een hechte en internationale gemeenschap en wacht op jou om je aan te sluiten! Hoewel onze leraren uit veel verschillende landen en achtergronden komen, hebben ze allemaal een passie voor wintersport. We zijn meer dan alleen je opleidingsaanbidder, je wordt ook onderdeel van ons team. We bieden sociale evenementen, zoals het Kick-Off evenement voor het seizoen, team evenementen tijdens het seizoen en natuurlijk ons grote reüniefeest na het seizoen! Tijdens je tijd in de sneeuw zullen er Snowminds Teamleaders zijn om ervoor te zorgen dat alles goed gaat, maar ook om er voor jou te zijn en je te ondersteunen. Zoals je kunt zien, zul je een hoop vrienden maken binnen het Snowminds Team, en er zal altijd iemand zijn met wie je kunt praten of ondersteuning van kunt krijgen, voor, tijdens en na je seizoen!

 

5. Baangarantie

Een baan krijgen als skileraar kan lastig zijn. Vooral direct na het behalen van je examen of in zeer populaire skigebieden, waar een hoge vraag is naar om een plekje te bemachtigen. Daarom bieden we onze unieke baangarantie aan. Dat betekent dat wij dit voor jou zullen regelen en ervoor zorgen dat je na het behalen van je examen een baan krijgt als skileraar. Dankzij onze wereldwijde partnerschappen zijn we in staat om unieke kansen toe te wijzen volgens de wensen van de skischool, maar ook jouw wensen, zodat we zorgen voor een perfecte match. We zullen je ook in contact brengen met je skischool voordat je seizoen begint, zodat je direct met hen kunt praten en vragen kunt stellen, voorafgaand aan het vertrek. Hoewel er veel tijd en zorg gaat naar dit delegatieproces, mocht er iets misgaan, hebben we het netwerk om je op te zetten met een alternatief. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over het krijgen van een baan als skileraar als je reist met Snowminds!

 

Snowminds Team Skileraar

6. Eerste hand ervaring

Snowminds biedt een sterk veiligheidsnet. Ons grote team zorgt ervoor dat er altijd iemand is met wie je kunt praten. We hebben allemaal ten minste één skiseizoen meegemaakt en kunnen expertise uit eerste hand bieden. Het Snowminds Team gaat verder dan de 20 plus mensen die werken in het Snowminds Huis in Kopenhagen – we kunnen ook ondersteuning bieden op locatie via onze Teamleiders, Area Managers en frequente bezoeken van ons Team. Bovendien hebben we tijdens het winterseizoen een 24-uurs ondersteuningstelefoon, dus in het geval dat er iets misgaat, zijn we er altijd voor je!

7. Gecertificeerde lerarenopleidingen

We werken samen met top skischolen en sneeuwsportverenigingen in al onze werkende landen. We bieden internationaal erkende kwalificatiesystemen zoals de British Association of Snowsport Instructors, Salzburger Berufsschilehrer & Snowboardlehrer Verband, Canadian Ski Instructor Alliance, New Zealand Snowsports Instructors Alliance, en meer. Dit betekent dat je de opleiding zult afronden met een internationaal ski-, snowboard- of duaallerarendiploma dat je je leven lang kunt gebruiken en altijd kunt terugkeren naar het lerarenleven, wereldwijd! Om ervoor te zorgen dat je de beste leraar wordt, biedt Snowminds ook een breed scala aan taal– en teambuildingmogelijkheden. Dus terwijl je je seizoen beleeft, zul je ook veel leren voor toekomstig gebruik – zelfs om op je CV te zetten!

 

8. Vertrouwen van de Snowminders

Meer dan 6000 mensen zijn al onderdeel van Snowminds en zijn erg tevreden geweest met onze service en hun avonturen. We hebben veel leraren die “terugkomen voor meer” het volgende seizoen en door de jaren heen hebben we veel feedback verzameld om onze ervaringen nog meer te verbeteren. Neem niet alleen ons woord ervoor – kijk wat onze Snowminders te zeggen hebben over ons en hun ervaringen. Bekijk de meer dan 400 beoordelingen op TrustPilot die ons een beoordeling van 4,8/5 sterren geven. We waarderen het altijd wanneer mensen hun feedback delen en ons team kan niet wachten om nog meer mensen blij te maken en de vreugde van het lerarenleven met jou te delen!

 

9. Onbetaalbare ervaringen voor je toekomst en carrière

Terwijl je een geweldige tijd beleeft tijdens je seizoen, zul je geweldige vaardigheden en kwalificaties opdoen. In het buitenland verblijven voor maximaal 6 maanden, het behalen van een wereldwijd erkend diploma, taaltraining, tot 5 maanden internationale werkervaring en werken met kinderen en mensen van over de hele wereld (en we kunnen zo doorgaan). Dit zijn slechts enkele van de voordelen die aanzienlijke waarde zullen toevoegen aan je CV voor toekomstige baan- of onderwijsaanvragen. Van de Snowminds opleiding krijg je tot 12 weken sporttechnische, educatieve, linguïstische en persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk zullen we je voorzien van een opleidingscertificaat met een aanbeveling, zodat je dit voor de toekomst kunt documenteren. Lees deze blog over hoe een van onze leraren zijn droomuniversiteit binnenkwam met de hulp van een Snowminds opleiding!

 

10. Snowminds staat ALTIJD voor je klaar

Vanaf het sollicitatieproces en gedurende je hele seizoen staat het Snowminds Team voor je klaar en kan persoonlijke begeleiding en ondersteuning bieden. Hoewel we veel leraren hebben die met ons op seizoen gaan, ben je voor ons meer dan slechts een nummer. Je zult ons team snel leren kennen, aangezien we altijd persoonlijke begeleiding bieden, precies afgestemd op jouw situatie. Dit betekent dat we al je zorgen serieus nemen en samen met jou naar oplossingen zoeken. Onze noodtelefoon en de lokale ondersteuning van onze Teamleaders zorgen ervoor dat je volledig op ons kunt vertrouwen en maximaal van je seizoen kunt genieten.

 

Verbier snowminds

Snowminds is er om jou een soepele en onvergetelijke ervaring te bieden.

Je zult gedurende je hele reis ondersteuning ontvangen. We zijn vol passie en zetten ons in om “alles te doen wat nodig is” om ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt op de pistes. Met ervaring sinds 2012 en meer dan 6000 tevreden Snowminders, heeft Snowminds vele onvergetelijke levenservaringen gecreëerd. En ons team kijkt er altijd naar uit om er nog veel meer te creëren!

START HIER JE AANVRAAG!

Het Snowminds-team wacht op je!

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN