Noorse Marktmanager

Kopenhagen, Denemarken, Full-time / Part-time positie

 

Over de positie

We zijn met veel enthousiasme de zoektocht naar een Noorse Marktmanager begonnen. Indien geselecteerd, wordt je een belangrijk lid van ons kernteam met uiterst gepassioneerde medewerkers. De missie van de Noorse Marktmanager zal voor het grootste belang bestaan uit: “Snowminds vooruit te helpen en alle wervingsinspanningen in Noorwegen te beheren”. Zoals bij elk ander nieuw avontuur, staat ons team open voor frisse ideeën, verschillende manieren van denken en het op een wetenschappelijke en creatieve manier benaderen voor het oplossen van problemen. We zullen je als team ten alle tijden helpen en achter je staan! We rekenen erop dat je er bent om samen met ons, Snowminds te innoveren en doelen behalen.

Wat betreft onze bedrijfscultuur en persoonlijkheid, is het essentieel dat onze nieuwe Noorse Marktmanager een passie heeft voor skiën en het voorzien van levenservaringen. Je moet openstaan voor het leren van de beste in de branche en je competenties zowel individueel als in teams kunnen toepassen. Anderen helpen te laten slagen en een ondernemersmentaliteit hebben is een must. Kortom, we verwachten dat je hard werkt, een goede sfeer meebrengt en ons support om Snowminds naar een volgend niveau te tillen.

 

Het werk als Noorse Marktmanager:

In overeenstemming met onze overkoepelende doelen, zullen we nauw met je samenwerken om de juiste projecten af te stemmen op jouw competenties en persoonlijke interesses. Deze projecten omvatten:

 • Het leiden van alle wervingsinspanningen van Snowminds op de Noorse markt.
 • Lid worden van ons Customer Experience Team door mondeling en schriftelijk met kandidaten te communiceren en hen de best mogelijke service te bieden.
 • Het voeren van interviews met skileraren en het begeleiden van onze kandidaten om hen te helpen hun doelen en ambities te bereiken.
 • Het plannen en uitvoeren van presentaties op verschillende evenementen, waaronder ons jaarlijkse Kick-off-evenement, Team Leader camp weekend, regulier geplande online info avonden. Reunie-feesten, festivals en soortgelijke evenementen.
 • Snowminds vertegenwoordigen als teamleader bij onze cursussen en onze nieuwe Snowminds-instructeurs helpen te doen slagen.
 • Samenwerken met onze marketingmanager om de verschillende opleidingen voor skileraren en vacatures voor Noren te promoten.
 • Het schrijven van Noorse content voor snowminds.no en een verscheidenheid aan voorbereidingsmateriaal ontwikkelen voor onze Noorse klanten.
 • Optimalisatie van ons brede scala aan zakelijke functies en andere systemen.
 • Analyses uitvoeren die de groei en strategie van Snowminds ondersteunen.
 • Het creëren van nieuwe projecten geïnspireerd door je creativiteit en passie.

 

Kwalificaties:

Als Noorse Marktmanager krijg je veel verantwoordelijkheid en wordt er verwacht dat je de belangrijke taken op je neemt. Onze slogan is “whatever it takes” en we hopen dat deze vechtersmentaliteit ook bij jou naar boven komt. We zijn tenslotte een Viking land. 😉

Specifieke eigenschappen die we van je verwachten:

 • De Noorse taal uitmuntend kunnen spreken en sterke schrijfvaardigheden bezitten. Meerdere talen kunnen spreken (voornamelijk Scandinavische talen) zijn zeer gewenst.
 • Een winnersmentaliteit en persoonlijkheid hebben die binnen een jong en energiek team wilt werken.
 • Een sterke motivatie hebben om de Noorse markt te ontwikkelen en op te bouwen.
 • Kunnen genieten van alle behaalde resultaten van het werk dat je hebt geleverd!

 

Praktische zaken

De positie als Noorse Marktmanager is een full-time of part-time job. Over de startdatum zijn we erg flexibel. Salaris zal afhangen van de werkervaring.

Ben je geïnteresseerd, meld je hier aan.

Heb je vragen, stuur ze dan naar [email protected]

We kijken uit naar je reactie!

Thanks!

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?