Contact

Neem contact met ons op

STUUR ONS EEN BERICHTJE

Heb je vragen? Wil je graag iets weten of wil je ons gewoon heel graag iets vertellen? Gebruik het onderstaande contactformulier per mail en we sturen je meteen een berichtje terug.

EMAIL OF BEL ONS – WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Bij Snowminds hebben we maar één doel en dat is om te zorgen dat je een geweldig seizoen tegemoet gaat! We zitten daarom klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat het om de verschillende mogelijkheden of wil je gewoon horen hoe het is om als ski- of snowboardleraar aan de slag te gaan. Je bent altijd welkom om ons te bellen of om ons een mailtje te sturen. We doen ons uiterste best om binnen 24 uur een antwoord terug te sturen.

 

CONTACT INFORMATIE

Heb je dus vragen dan kun je ons altijd een mailtje sturen naar [email protected].  Daarnaast zijn we ook bereikbaar om je te helpen via Facebook of via de chat op onze website.

Wil je liever telefonisch contact met ons zoeken, we zijn maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 16:00 uur op. Op vrijdag zijn we telefonisch gesloten. Je kunt ons telefonisch bereiken op 010-8081383.

Noodtelefoon

Als je een noodgeval hebt waarbij je meteen hulp nodig hebt, bel dan naar 010-8081383 en blijf aan de lijn. Jouw oproep zal worden doorgestuurd naar iemand die je zal helpen buiten onze reguliere openingstijden.

WIN EEN REISTEGOED TER WAARDE VAN €675

Vul onze bestemmingstest en doe mee met de competitie om een reistegoed ter waarde van €675 te winnen!

Doe hier onze bestemmingstest