Contact

Neem contact met ons op

STUUR ONS EEN BERICHTJE

Heb je vragen? Wil je graag iets weten of wil je ons gewoon heel graag iets vertellen? Gebruik het onderstaande contactformulier per mail en we sturen je meteen een berichtje terug.

EMAIL OF BEL ONS – WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Bij Snowminds hebben we maar één doel en dat is om te zorgen dat je een geweldig seizoen tegemoet gaat! We zitten daarom klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat het om de verschillende mogelijkheden of wil je gewoon horen hoe het is om als ski- of snowboardleraar aan de slag te gaan. Je bent altijd welkom om ons te bellen of om ons een mailtje te sturen. We doen ons uiterste best om binnen 24 uur een antwoord terug te sturen.

ls je ooit het mooie Kopenhagen bezoekt, kom dan zeker langs bij ons Snowminds Huis op Refshalevej 151, 1432 Kopenhagen. We helpen je graag persoonlijk verder!

Boek jouw gratis adviesgesprek!

Plan je droomseizoen als skileraar en boek jouw gratis adviesgesprek met een lid van het Snowminds team! Plan je belletje nu en begin jouw reis naar een onvergetelijke ervaring op de pistes.
Boek een gratis adviesgesprek!

CONTACT INFORMATIE

Heb je dus vragen dan kun je ons altijd een mailtje sturen naar [email protected].  Daarnaast zijn we ook bereikbaar om je te helpen via Facebook, Instagram, WhatsApp of via de chat op onze website.

Telefoons zijn open van maandag tot en met vrijdag. In geval van nood buiten onze normale openingstijden, vindt u onze contactgegevens voor noodgevallen onderaan deze pagina.

Maandag 09:00-16:00
Dinsdag 10:00-16:00
Woensdag 09:00-16:00
Donderdag 09:00-16:00
Vrijdag 09:00-15:00

Noodtelefoon

Als je een noodgeval hebt waarbij je meteen hulp nodig hebt, bel dan naar 010-8081383 en blijf aan de lijn. Jouw oproep zal worden doorgestuurd naar iemand die je zal helpen buiten onze reguliere openingstijden.

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN