Word ambassadeur van Snowminds

Inspireer de volgende Snowminders en breid je seizoens ervaring uit

Wil je een Snowminds Ambassadeur zijn?

De titel Ambassadeur is voor diegenen die graag hun ervaringen met de wereld delen. Ambassadeur zijn voor Snowminds is je passie en ervaringen delen met anderen. Het moet niet gaan om het promoten van de Snowminds Store of de opleidingen – wij zijn veel meer geïnteresseerd in jou, je ervaringen en je lessen 🙂 Dan komt de rest vanzelf. Als ambassadeur vertegenwoordig je Snowminds door inhoud te creëren voor onze media en door de waarden van Snowminds onder de aandacht te brengen. In alles wat we doen, streven we er altijd naar om op hetzelfde level te staan als ons publiek, en dit zijn de waarden die we zoeken in een Snowminds Ambassadeur! 

Elementen van onze Instagram-verhalen, posts, blogs, foto’s, video’s, enz. Ambassadeurs zijn gepassioneerde ski- en snowboardleraren die hun ervaringen delen voor, tijdens en na hun seizoen, met onze steun en hulp. Als ambassadeur maak je deel uit van het proces voor, tijdens en na de opleidingen in Canada, Japan, Noorwegen, Zwitserland, Spanje of Oostenrijk. Wij beloven dat je veel zal leren en de ervaring van je leven zal hebben!

Waar schrijf ik me voor in?

Je taken als ambassadeur variëren sterk, maar je belangrijkste taak is het delen van je ervaring. Daarom is het voor ons belangrijk dat je ‘ja’ kan zeggen tegen het volgende:

1) Ik wil graag deelnemen aan een online workshop voor ambassadeurs*.

2) Ik ga op een seizoen met Snowminds.

3) Ik heb ervaring met Instagram, Instagram stories, blogs schrijven, fotografie, video edits etc. 

4) Ik kan inhoud delen voor, tijdens en na mijn seizoen.

5) Ik heb apparatuur of de mogelijkheid die te lenen om foto’s/video’s te maken of blogs enz. te schrijven tijdens het seizoen.

 

*We zullen de datum bevestigen tijdens de aanmeldingsprocedure.

Het is een groot voordeel als je ‘ja’ kan zeggen op het bovenstaande. Als er één of twee dingen zijn waar je geen ‘ja’ tegen kan zeggen, vertel het ons dan in je sollicitatie en wij zullen er rekening mee houden.

 

Wat is er nodig om ambassadeur te worden?

Je krijgt veel verantwoordelijkheid als ambassadeur, vooral tijdens de opleidingen. Daarom is het belangrijk dat je ‘ja’ kunt zeggen tegen het volgende:

1) Ik ben serieus en klaar om de verantwoordelijkheden van een Ambassadeur op me te nemen.

2) Ik ben graag in de buurt van mensen, ik ben positief en erg sociaal. Ik ben ook extravert en heb altijd een glimlach op mijn gezicht.

3) Ik ben bereid een geweldige ervaring te delen, wat er ook voor nodig is, en begrijp dat “wat er ook voor nodig is” niet zomaar een gezegde is, maar een manier van werken die het hele seizoen geldt.

4) Ik ben niet bang om mezelf uit te dagen, aan nieuwe dingen te beginnen en voor een groep te spreken.

Wat is de ambassadeur workshop?

We organiseren een online workshop waar ons marketingteam en voormalige ambassadeurs ervaringen delen over sociale media, bloggen, beeld- en videoproductie en er in het algemeen voor zorgen dat je voorbereid bent op de rol van ambassadeur!

 

Praktische informatie

De baan van ambassadeur is onbetaald, maar met extraatjes zoals kleding, cadeaus, kortingen, cadeaubonnen, enz. Maar zonder te overdrijven, het grootste voordeel van het ambassadeurschap is dat je jezelf en je vaardigheden echt ontwikkelt en onschatbare ervaring opdoet voor later op je CV!

 

Hoe aan te melden?

Stuur je sollicitatie zo snel mogelijk.

 

De posities zijn meestal erg populair en het is belangrijk voor ons om het juiste team te kiezen. Je moet daarom voorbereid zijn op een uitgebreide aanmeldingsprocedure.

 

JE KAN HIER SOLLICITEREN! 

 

Als je vragen heeft over de functie of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met onze Marketing Manager, Trine via [email protected] – we zien je sollicitatie graag tegemoet en je te verwelkomenals Snowminds Ambassadeur.

 

Je kan je hier aanmelden!

 

Neem gerust een kijkje op onze blog pagina waar voormalige ambassadeurs content hebben gecreëerd. Als je vragen hebt over de functie of over het aanmeldingsproces, kun je contact opnemen met onze marketing manager, Trine via [email protected] – We kijken uit naar je sollicitatie en om je te mogen verwelkomen als Snowminds ambassadeur.

AMBASSADEURS TEAM 23/24

Onze ambassadeurs zorgen voor veel leuke content voor alle volgers op onze kanalen. We zijn al op zoek naar ambassadeurs voor het seizoen 23/24. Stuur ons zo snel mogelijk een aanvraag.

Hieronder kan je kennismaken met het team dat is samengesteld:

Catherine Hollaender

Sun Peaks, Canada

Erin Fisher

Silver Star, Canada

Helene Kragelund

Sun Peaks, Canada

Jan Martens

Freeride course in Revelstoke, Canada

Jet Gunning

Sun Peaks, Canada

Jip Tichelaar

Sölden, Oostenrijk

Katrine Kirkebække

Ischgl, Oostenrijk

Laura Allesen

Verbier, Zwitserland

Lauren Fewdale

Sun Peaks, Canada

Marijn Roovers

Obertauern, Oostenrijk

Molly Gardiner

Zermatt, Zwitserland

Puk van der Zwart

Bad Hofgastein, Oostenrijk

Victoria Dahl Christensen

Zermatt, Zwitserland

Rebekka Resell Mauring

Team Leader Nendaz, Zwitserland

Eva Jobse

Team Leader Kimberley, Canada

Julia Wagner

Team Leader Oostenrijk

Wie ben jij?

We zijn al op zoek naar ambassadeurs voor het seizoen 23/24. Stuur ons zo snel mogelijk een sollicitatie.

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN