Word ambassadeur van Snowminds

Inspireer de volgende Snowminders en breid je seizoens ervaring uit

WORD JIJ AMBASSADEUR VAN SNOWMINDS?

Staat de titel ambassadeur jou op het lijf geschreven? Deel je graag je avonturen met de buitenwereld? Als ambassadeur van Snowminds gaat het over het delen van je passie en ervaringen met anderen. Hierbij gaat het niet om het promoten van materiaal of opleidingen maar om jou en al jouw ervaringen! En dan komt de rest vanzelf. Als ambassadeur vertegenwoordig je Snowminds door middel van content te creëren voor onze social media kanalen. Bij alles wat wij doen, streven we er altijd naar om op één lijn te staan met onze doelgroepen. Deze waarden zoeken wij ook in onze Snowminds ambassadeurs.

Onze ambassadeurs zijn te zien op onze Instagram stories, posts, blogs, foto’s, video’s, etc. Ambassadeurs zijn gepassioneerde instructeurs die hun ervaringen voor, tijdens en na hun seizoen delen met onze steun en hulp. Als ambassadeur maak je deel uit van het proces voor, tijdens en na de opleidingen in Japan, Spanje, Canada, Nieuw-Zeeland of Oostenrijk. We kunnen je beloven dat je VEEL zult leren en een levens ervaring rijker zult zijn!

Waar meld ik me voor aan?

Je taken als ambassadeur zullen behoorlijk variëren, maar je belangrijkste taak zal zijn om je ervaringen te delen. Daarom is het voor ons belangrijk dat je ja kunt zeggen op de volgende punten:

1) Ik wil graag deelnemen aan de ambassadeursworkshop op 23 oktober*.

2) Ik ga op seizoen met Snowminds

3) Ik heb ervaring met Instagram, Instagram stories, blogs schrijven, fotografie, videobewerkingen etc. (Geen vereiste)

4) Ik kan content voor, tijdens en na mijn seizoen delen.

5) Ik heb apparatuur of de mogelijkheid om apparatuur te lenen om foto’s/video’s te maken of blogs te schrijven etc.

*We bevestigen deze datum tijdens het sollicitatieproces.

Het is een groot voordeel als je op al het bovenstaande ja kunt zeggen. In het geval dat er één of twee dingen zijn waar je geen ja op kunt zeggen, laat het ons weten en wij zullen er rekening mee proberen te houden.

 

 

Wat is er nodig om ambassadeur te worden?

Zeker tijdens de opleidingen zul je als ambassadeur veel verantwoordelijkheid krijgen. Het is daarom belangrijk dat je ja kunt zeggen tegen de volgende punten:

1) Ik ben serieus en bereid om verantwoordelijkheid te nemen als ambassadeur

2) Ik vind het leuk om met mensen om te gaan, ben positief en erg sociaal. Ik ben extravert en heb altijd een glimlach op mijn gezicht.

3) Ik ben bereid om geweldige ervaringen te delen, en leef bij het motto ”Do whatever it takes” wat niet alleen een uitspraak is maar een manier van werken die ik gedurende het hele seizoen zal toe passen.

4) Ik ben niet bang om mezelf uit te dagen, nieuwe avonturen te starten of om voor een groep te spreken.

Wat is de ambassadeur workshop?

Op 23 oktober zullen we een workshop geven, waar ons marketingteam en voormalige ambassadeurs hun ervaring zullen delen binnen SoMe, blog, beeld- en videoproductie en er in het algemeen voor zullen zorgen dat jij klaar bent voor de rol als ambassadeur.

 

Praktische informatie

Het werk als ambassadeur is onbetaald, maar wel kun je te gekke Snowminds merchandise, kortingen of cadeaubonnen verwachten. Maar je grootste aanwinst als ambassadeur is dat je jezelf en je vaardigheden ontwikkelt, waardevolle ervaringen op doet voor later en wat moois op je CV kan zetten!

 

Hoe aan te melden?

Stuur je aanmelding zo snel mogelijk naar ons op. We zullen interviews houden in september, en hoe eerder je solliciteert, hoe groter je kansen.

De functie als ambassadeur is normaal gesproken erg populair en het is voor ons belangrijk dat we het juiste team kiezen. Je moet daarom voorbereid zijn op een uitgebreid wervingsproces.

Je kan je hier aanmelden!

 

Neem gerust een kijkje op onze blog pagina waar voormalige ambassadeurs content hebben gecreëerd. Als je vragen hebt over de functie of over het aanmeldingsproces, kun je contact opnemen met onze marketing manager, Trine via [email protected] – We kijken uit naar je sollicitatie en om je te mogen verwelkomen als Snowminds ambassadeur.

Het seizoen gaat bijna beginnen

Meld je aan voor een van onze laatste plekken in Zwitserland!

Meld je hier aan!