Word Team Leader bij Snowminds

Help nieuwe leraren tijdens hun seizoen in de sneeuw.

WIL JIJ TEAM LEADER WORDEN?

Ben je dol op het werk als ski- of snowboardleraar en het leven in de bergen? Word jij vrolijk van lesgeven en je klanten een geweldige ervaring laten beleven? Ben je ambitieus en vind je het leuk om nieuwe dingen te leren? Als je al deze vragen kan beantwoorden met een ‘ja’, ben je misschien het volgende lid van de Snowminds Academy.

Onze team leaders zijn een van de belangrijkste personen bij de cursussen en daarom streven we er altijd naar om de juiste team leaders te vinden om nieuwe Snowminds-instructeurs de tijd van hun leven te geven! Als team leader maak je deel uit van het proces voor, tijdens en na de cursussen in Canada of Oostenrijk. Je maakt als team leader deel uit van de Snowminds Academy en ontwikkeld jezelf als een echte leader tussen de Snowminders. We kunnen je beloven dat je VEEL zult leren en ervaringen voor je leven zult opdoen!

 

 

Waar meld ik me voor aan?

Je taken als team leader zullen behoorlijk variëren, maar je belangrijkste taak zal zijn om er te zijn voor de nieuwe instructeurs. Het is daarom belangrijk voor ons dat je ‘ja’ kan zegen tegen het volgende:

1) Ik kan een week in augustus deelnemen aan The Snowminds Academy Camp in Kopenhagen (maak je geen zorgen, we zullen je transport betalen). De definitieve data moeten nog worden vastgelegd, maar naar verwachting zal dit 10-14 augustus zijn. Wanneer je jezelf hebt aangemeld, ontvang je bericht wanneer deze datums vast staan.

2) Ik kan deelnemen aan de Kick off-evenement in Nederland. De definitieve data moeten nog worden vastgelegd, maar zullen naar verwachting 19-20 september zijn.

3) Ik kan met ons nieuwe team in november/ december naar Canada of Oostenrijk. Als je naar Canada wilt gaan, verwachten we dat je daar zelf een seizoen hebt gedraaid. Dan ben je jezelf er ook bewust van het werkvisum.

4) Ik kan deelnemen aan en uitvoeren van het teamevenement tijdens mijn seizoen en er het hele seizoen aanwezig zijn.

De academiedagen van seizoen 19/20

 

Wat is er nodig om een team leader te worden?

Je krijgt veel verantwoordelijkheid als team leader, vooral tijdens de cursussen. Het is daarom van belang dat je ook de volgende punten met ‘ja’ kan beantwoorden.

1) Ik ben serieus en klaar om de verantwoordelijkheid te nemen om een team leader te worden.

2) Ik ben graag in de buurt van mensen en ben erg sociaal. Ik ben ook extravert en heb altijd een glimlach op mijn gezicht.

3) Ik ben klaar om te doen wat nodig is om de nieuwe instructeurs een geweldige ervaring te geven en ik begrijp dat ‘’Doen wat nodig is’’ niet alleen een motto is, maar een manier om het hele seizoen door te werken.

4) Ik ben klaar om hard te werken en moeite te doen!

5) Ik geniet van het leiden van een groep, nieuwe dingen beginnen en praat gemakkelijk voor een groep.

6) Ik ben bereid om te leren en deel uit te maken van de Snowminds Academy.

7) Ik overweeg dit langer dan een jaar te doen. Dit is overigens geen harde eis 😉

 

Wat is Snowminds Academy?

De Snowminds Academy is voor iedereen uit alle landen die teamleider of cursusmanager willen worden. Dit is een manier om onze groep team leaders goed voorbereid naar de sneeuw helpen en ze veel tools te geven die gebruikt kunnen worden in Oostenrijk of Canada. Over het algemeen wordt de Snowminds Academy ook ervaren als een buitenkans met hele mooie ervaringen. Tijdens de Academy leer je alles wat je nodig hebt om een goede team leader te zijn en kan je het gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen. We zullen daarnaast ook een pool creëren en een aantal extra geweldige kandidaten uitnodigen om deel te nemen aan de Academie voor verdere potentiële opleidingen.

De team leaders zullen voor het eerst een opleiding volgen en daarna een seizoen op de bestemming doen (is alleen het geval in Canada). Wanneer je team leader ben in Oostenrijk, heb je als het goed is al een seizoen gedraaid in Oostenrijk. De cursusmanagers hebben al ervaring als team leader en zullen een groot deel van het planningsproces uitmaken en zullen de hoofdverantwoordelijkheid hebben tijdens de cursus. We raden je aan de aanmelding in te vullen naar de functie die het beste bij je past. We zullen dit coördineren in het wervingsproces.

 

Praktische dingen

De taak als team leader is onbetaald, maar we dekken natuurlijk je uitgaven voor huisvesting tijdens de cursus, ontbijt/ diner tijdens de cursus, skipas en andere kosten die je zou hebben als onderdeel van tijdens de uitvoering van de cursus. Wij helpen je als teamleider bij het vinden van een baan op een skischool en coördineren het seizoen voor je. We zullen dit verder bespreken in het interview. Daarnaast krijg je een geweldig team leader kledingpakket!

 

Hoe toe te passen?

Stuur je aanvraag zo snel mogelijk en uiterlijk op 31 mei naar ons op. We zullen interviews houden in mei/ juni en hoe eerder je solliciteert, hoe groter je kansen.

De posities zijn normaal gesproken erg populair en het is belangrijk voor ons dat we het juiste team kiezen. Je moet daarom voorbereid zijn op een grondig wervingsproces.

In je aanmeldformulier word je gevraagd om een motivatie, CV en een profielfoto toe te voegen. We zullen binnen een week na de deadline terugkomen bij alle aanmeldingen.

Zoals je weet is een internationale sfeer van groot belang en daarom is de aanmelding ook in het Engels.

Je kan je hier aanmelden!

Neem contact op met Giovanni of Thijs via [email protected] als je vragen hebt over de functie of aanmeldingsprocedure. We kijken uit naar je aanmelding en wie weet zien we je terug op de Snowminds Academy.

Het seizoen gaat bijna beginnen

Meld je aan voor een van onze laatste plekken in Zwitserland!

Meld je hier aan!