Team Leader worden

Help nieuwe instructeurs op hun volgende avontuur.

Wil je Team Leader worden?

Heb jij een passie om ski- of snowboardleraar te zijn en van het leven in de bergen? Word je high als je lesgeeft en je gasten een geweldige ervaring geeft? Ben je ambitieus en streef je er voortdurend naar om te leren? Als je hier ja op kunt zeggen, ben je misschien het volgende lid voor de Snowminds Academy.

Onze Team Leaders zijn een van de belangrijkste elementen van onze opleidingen, daarom streven we er altijd naar om de juiste mensen te vinden om nieuwe Snowminds leraren een ervaring te geven die ze nooit zullen vergeten! Als Team Leader maak je deel uit van het proces voor, tijdens en na de opleidingen in Japan, Spanje, Canada, Zwitserland of Oostenrijk. Als Team Leader maak je deel uit van de Snowminds Academy en breng je jouw reis bij Snowminds naar het volgende niveau. Wij beloven dat je veel zult leren en de ervaring van je leven zult hebben!

Lees deze pagina door en bekijk de video’s!

 

Waar schrijf ik me voor in?

Je taken als teamleider variëren sterk, maar je belangrijkste taak is er te zijn voor de nieuwe leraren. Daarom is het voor ons belangrijk dat je ja kunt zeggen tegen het volgende:

1) Ik kan het Snowminds Academy Camp in Kopenhagen van 12-15 september bijwonen. 

2) Ik kan deelnemen aan de Kick-Off evenementen in mijn land. Van 18 tot en met 22 september vindt in Kopenhagen een internationale startweek plaats.

3) Ik kan met ons nieuwe team naar Canada, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk of Japan gaan in november/december. Als je naar Japan of Canada wilt reizen, verwachten we dat je zelf daar een seizoen gaat doen. Als je naar Canada wilt reizen, vraag dan zo snel mogelijk je visum aan.

4) Ik kan tijdens mijn seizoen deelnemen en teamactiviteiten coördineren en er gedurende het hele seizoen voor het team zijn.

 

Het is een groot voordeel als je ja kunt zeggen op het bovenstaande, want wij zullen hier prioriteit aan geven. Als er één of twee dingen zijn waar je geen ja tegen kunt zeggen, vertel het ons dan in je sollicitatie en wij zullen er rekening mee houden. Je kunt ook onze onderstaande video bekijken om een beter inzicht te krijgen in het verloop van de academiedagen van een vorig jaar.

 

 

Wat is er nodig om Team Leader te worden?

Je krijgt veel verantwoordelijkheid als Team Leader, vooral tijdens de opleidingen. Daarom is het belangrijk dat je ja kunt zeggen tegen het volgende:

1) Ik ben serieus en klaar om de verantwoordelijkheid te nemen om Team Leader te worden.

2) Ik ben graag bij mensen en ik ben erg sociaal. Ik ben ook extravert en heb altijd een glimlach op mijn gezicht.

3) Ik ben bereid om de nieuwe leraar een geweldige ervaring te geven, wat er ook voor nodig is, en ik begrijp dat “wat er ook voor nodig is” geen stijlfiguur is, maar een manier van werken die het hele seizoen geldt.

4) Ik ben bereid hard te werken en me in te spannen!

5) Ik vind het leuk om een groep te leiden, nieuwe dingen op te starten en voor een groep te spreken.

6) Ik ben bereid om te leren en deel uit te maken van de Snowminds Academy.

7) Ik overweeg dit langer dan een jaar te doen (geen vereiste).

 

Wat is Snowminds Academy?

Snowminds Academy is voor iedereen uit elk land die Team Leader of Course Manager wil worden. Dit is een manier om onze groep Team Leaders goed voor te bereiden, hen veel gereedschap te geven en hen in het algemeen een geweldige ervaring te bezorgen. De Academy leert je alles wat je moet leren om de functie van Team Leader te kunnen uitoefenen en is iets wat je ook in de toekomst kunt gebruiken. Daarnaast zullen we ook een pool creëren en enkele extra goede kandidaten uitnodigen voor de Academy, voor verdere potentiële opleidingen.

 

Praktische informatie

De functie van teamleider is onbetaald, maar wij vergoeden je kosten voor accommodatie tijdens de opleiding, ontbijt en diner tijdens de opleiding, liftpassen en andere uitgaven die je zou hebben als onderdeel van het coördineren van een opleidingen. Als Team Leader helpen we je bij het vinden van een baan bij een skischool en coördineren we het seizoen voor je. We zullen dit verder bespreken in het interview. Daarnaast ontvang je een fantastisch Team Leader Clothing Pack!

 

De aanvraagprocedure

Stuur je aanvraag zo snel mogelijk naar ons, maar niet later dan 27 mei. We houden interviews in juni, en hoe vroeger je solliciteert, hoe beter je kansen.

De posities zijn meestal erg populair en het is belangrijk voor ons om het juiste team te kiezen. Je moet dus voorbereid zijn op een grondig aanwervingsproces.

In het sollicitatieformulier word je gevraagd een sollicitatiebrief, CV en profielfoto bij te voegen. We nemen een week na de deadline contact op met alle aanvragers.

Je kan je hier aanmelden!

Als je vragen hebt over de functie of de sollicitatieprocedure, neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij kijken uit naar je aanmelding en verwelkomen je wellicht op de Snowminds Academy.

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×