Mont Sainte-Anne

Skiën met een uitzicht over de St. Lawrence River

De bestemming

Word een skileraar in Mont Sainte-Anne en ontdek een uniek ski-universum in het prachtige natuur- en skigebied van Canada. Het gebied staat bekend als de locatie van enkele van de beste skigebieden in Oost-Canada met een spectaculair uitzicht op de St. Lawrence River.

De berg biedt een grote verscheidenheid met 73 kilometer aan piste die zich uitstrekken aan beide zijden van de berg. Dit maakt Mont Sainte-Anne tot een geweldig skigebied waar je fantastische skiplezier zult beleven! De pistes zijn geschikt voor iedereen wat de bestemming ook een geweldige optie maakt.

Als je naar Canada reist, word je al snel verliefd op de bergen en dat is begrijpelijk. Er is immers van alles te doen. In Mont Sainte-Anne kan je een sneeuwscootertocht maken, hondensleeën proberen of je ski’s aanhouden en tussen de bomen naar beneden suizen. Op een goede dag kan je op veel plekken lekker door de poedersneeuw naar beneden zoeven. Als je in de stad iets wilt drinken of eten is dat zo opgelost, want je kunt door de skiën als een soort ski-in/ski-out.

De skischool in Mont Sainte-Anne

Mont Sainte-Anne heeft een vriendelijk team van ongeveer 150 leraren van alle leeftijden. Het is een dynamisch en behulpzaam team van begeleiders die je wegwijs maken tijdens jouw werk als skileraar. De opleiding tot skileraar zal in het Engels gegeven worden, maar je zult onderweg wel wat Franse taalvaardigheden ontwikkelen. Het skigebied ligt in een Franstalig gebied, wat betekent dat de meeste inwoners Frans als eerste taal hebben. Je zult deel uitmaken van een vriendelijk team dat allemaal dezelfde passie delen, skiën! Als je je Frans wilt verbeteren voor je seizoen, dan is onze 10 weekse Frans cursus misschien een aanrader. Het zal je helpen perfect te integreren in deze geweldige regio.

Het leven als skileraar in Mont Sainte-Anne

Er heerst een unieke sfeer in de Mont Sainte-Anne skischool waar alle ervaren leraren klaar staan om hun passie voor skiën met jou te delen! Tijdens je seizoen zijn er verschillende activiteiten die de skischool verzorgd, zoals techniektrainingen, lessen van henzelf en nog veel meer. Hierdoor kan je het optimale uit jouw seizoen als skileraar in Mont Sainte-Anne halen!

Feitjes

  • 73 kilometer aan piste
  • 9 liften
  • Gevarieerd terrein: 21% beginner, 46% gevorderd en 33% expert
  • Uitzicht over St. Lawrence River
  • 547 hectare aan skiterrein

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN