Stoneham Mountain Resort

Ideale combinatie voor het mixen van werk en plezier

De bestemming

Stoneham Mountain Resort ligt in Quebec op slechts een half uur rijden van één van Canada’s grootste en meest geliefde steden, Quebec City! Het resort is een van de meest bezochte en drukste resorts in de omgeving en bestaat voornamelijk uit zwarte pistes en een aantal groene en blauwe pistes. Als skileraar in Stoneham krijg je de ideale combinatie van werk en plezier! Stoneham is vooral favoriet bij freestylers en boarders, aangezien Quebec de enige Olympische halfpipe en een intropark voor beginners heeft.

De skischool in Stoneham

Stoneham heeft een vriendelijk team van 150 leraren van alle leeftijden. Het is een team van dynamische en beschikbare begeleiders die je begeleiden en helpen bij je werk. De opleiding tot skileraar wordt in het Engels gegeven, maar onderweg zal je ook wat Frans oppikken. Het skigebied ligt in het Franstalige gebied, waardoor de meeste inwoners Frans als moedertaal hebben. Je zult deel uitmaken van een gastvrij team dat dezelfde passie deelt als jij! Als je je Frans voor het seizoen al wilt verbeteren, dan is onze 10 weekse Frans cursus een goede optie voor jou!

Het leven van een skileraar in Stoneham Mountain

Het is een unieke sfeer bij Skischool Stoneham waar alle ervaren leraren beschikbaar zijn om hun passie voor skiën met jou te delen. Tijdens je seizoen zul je ook, als onderdeel van het skischool team, kunnen deelnemen aan activiteiten zoals techniektraining of training bij afdelingen zoals liftoperaties, ski-patrouille, enz.

 

Feitjes

  • Skiën van 248 meter tot 593 meter
  • 43 pistes overdag en 19 pistes in de avond
  • Langste afdaling: 3,2 km
  • Natuurlijke sneeuwval van 430 cm
  • Drie park zones
  • Olympische halfpipe
  • 17 uitdagende pistes

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN