Sun Peaks

"Kwaliteit & charme"

De bestemming

Sun Peaks is het op een na grootste skigebied van Canada en bestaat uit drie verschillende bergen. Met 135 pistes en 6 meter jaarlijkse sneeuwval biedt Sun Peaks eersteklas omstandigheden zonder de drukte. Perfect dus als je skileraar in Sun Peaks wilt worden!

Sun Peaks heeft gemiddeld 6 meter sneeuw per jaar en is ook gezegend met lichte poeder waar het interieur van BC bekend om staat. De stad is versierd met vele prijzen, waaronder het nummer 2 beste algehele resort drie keer in de afgelopen vier seizoenen. Maar misschien is het beste deel puur egoïstisch: Sun Peaks is wijd open. Er zijn geen drukte en weinig wachtrijen bij de liften. Als je op zoek bent naar mogelijkheden buiten de piste, heb je geluk. Maak een ritje op een sneeuwscooter, schuif de berg af in een enorme rubberen ring of ski/snowboard off-piste door de bomen.

De ski school

Als ski- of snowboardleraar in Sun Peaks, werk je in een skischool met ongeveer 100 andere leraren. Bekend als de “Sun Peaks Sports School“, bieden ze niet alleen skilessen, maar ook training in langlaufen, het snowpark en snowboarden. Deel uitmaken van de lokale ski-gemeenschap heeft ook zijn voordelen, met goede deals aangeboden aan de skileraren in winkels en in de stad.

Sterker nog, de werknemers van Sun Peaks worden als zo goed behandeld beschouwd dat het resort in 2015 een prijs heeft gewonnen als meest “Employees-First” -bedrijf. Dergelijke hoogwaardige zakelijke praktijken en service is een van de vele redenen waarom Snowminds met Sun Peaks samenwerkt voor onze topprestaties van onze 3-weekse trainingen, zodat jij skileraar in Sun Peaks kunt worden!

Het ski- en snowboardleraren leven

Bij Sun Peaks krijg je de voordelen van een skigebied van wereldklasse gecombineerd met de charme van een meer lokaal Canadees skigebied. Als je iets wilt drinken of een hapje wilt eten, kun je ook door de stad skiën, welke ski-in en ski-out is. Het is een leuke instelling en manier om te leven. Als je niet aan het werk bent of aan het skiën of snowboarden bent, biedt Sun Peaks je ook een breed scala aan activiteiten om uit te kiezen, zoals schaatsen, fatbiking of skibiking over de pistes, sneeuwscootertochten, hondensleeën en vele andere opties.

 

 

 

Feitjes

  • 2e grootste skigebied in Canada
  • Meer dan 2.000 uren zon per jaar
  • Skiën van 2080 m tot 1255 m
  • 12 liften en 135 routes met 17 open plekken
  • Langste piste: 8 km
  • Meer dan 37 km geprepareerde en afgezette Nordic Trial
  • 6m gemiddelde jaarlijkse sneeuwval
  • 1 Terrein Park
  • Seizoen van eind november tot half april
  • Skischool van wereldklasse

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN