Mount Washington

"Gemaakt om te skiën"

De bestemming

Met 81 verschillende pistes, 2 funparks en nacht skiën, biedt Mount Washington echte kwaliteit skiën in Canada. Mount Washington is ook erg lokaal. Heel erg lokaal. In die zin geeft het je de kans om jezelf onder te dompelen in de Canadese cultuur, met een skischool die er op staat een sterke community op te bouwen. Met skimogelijkheden zowel overdag als ’s nachts, trekt Mount Washington toegewijde skiërs en families aan die zichzelf uitdagen en genieten van de vriendelijke service waar Canadezen om bekend staan. Ze laten je echt thuis voelen en je kunt verwachten behandeld te worden als onderdeel van de Mount Washington familie.

Het ski- en snowboardleraren leven in Mount Washington

Zoals een instructeur Frederik zegt over Mount Washington: “We zijn hier niet om te dansen. We zijn hier om te skiën! “. Als dat klinkt als jouw stijl, dan is Mount Washington misschien de plek voor jou. In de lokale stad Courtney vind je het meest actieve après ski  leven met verschillende bars en restaurants.

Je kunt onder andere ook het eiland Victoria verkennen of de microfoon pakken en een karaoke-solo houden na een stevige week skiën. Als de natuur jouw ding is, heb je ook geluk.

Mount Washington State Park en Glen Ellis Falls zijn ook in de buurt om te wandelen en te verkennen tijdens je vrije tijd. De keuze is aan jou.

Feitjes

  • 81 verschillende pistes
  • 8 liften
  • 1105 m tot 1588 m
  • Langste route: Linton’s Loop (1.9 km)
  • 2 funparks (The Stomping Ground is een van de belangrijkste parken van BC, met sprongen, step-ups, evenals een waanzinnige hoeveelheid aan rails in straatstijl en leuke boxen.)
  • Nacht skiën (15:30 – 22:00 uur, donderdag tot zondag en feestdagen)
  • 450 km van Vancouver

MELD JE AAN VOOR ONZE INFORMATIE DAGEN!

MELD JE HIER AAN!