10 WEEKSE SKIOPLEIDING LEVEL 1+2 IN QUEENSTOWN

Heb van de zomer de winter van jouw leven in de avonturenhoofdstad van Nieuw-Zeeland

Een zomer in Nieuw-Zeeland

Droom je ervan skileraar te worden en een heel seizoen in Nieuw-Zeeland door te brengen? Wil je de zomer overslaan in ruil voor een besneeuwd, bergachtig landschap? Dan ben je in goed gezelschap. We zijn super trots om je een unieke kans te presenteren: een 10-weekse skilerarenopleiding in Queenstown, Nieuw-Zeeland! Voor het eerst kun je nu je Level 1 en 2 skilerarenopleiding “down under” volgen bij Snowminds, in Queenstown verblijven en een seizoen in The Remarkables, Nieuw-Zeeland, dat een van de absoluut beste skigebieden van het zuidelijk halfrond is. Het enige nadeel is dat we slechts plaats hebben voor 16 gelukkige leraren, dus haast je en reserveer je plaats.

De opleiding wordt ook aangeboden voor snowboarden.

10 weken in de ski hemel

Vanaf eind juni en nog 10 weken lang word je opgeleid door de beste trainers van Nieuw-Zeeland en heb je de mogelijkheid om te slagen voor de New Zealand Ski Instructor Association (NZSIA) Level 1 en 2. Onze ervaren coaches in The Remarkables en Coronet Peak beginnen vanaf nul met de basis van het skiën en bouwen verder aan je techniek en skiniveau om je te helpen je Level 1 examen te halen na de eerste maand.

Daarna krijg je nog eens 12 trainingsdagen met de mogelijkheid om mooie dagtochten te maken of op vrije dagen te genieten van de heerlijke poederkommen van The Remarkables, voordat je de opleiding afsluit met de NZSIA level 2 kwalificatie, die je kunt gebruiken om op seizoen te gaan in plaatsen als Canada, Japan of Zwitserland, of om het jaar daarop terug te gaan en in Nieuw-Zeeland te werken!

Het lesprogramma is hetzelfde voor snowboarders – maar je moet geen ski’s gebruiken 😉

Wat houdt de reis in?

We hebben een complete ervaring gecreëerd waarbij je niet alleen je opleiding tot skileraar Nieuw-Zeeland Level 1 en 2 krijgt, maar ook de kans krijgt om andere delen van Nieuw-Zeeland te ervaren, zoals het prachtige landschap en de unieke Nieuw-Zeelandse relaxte cultuur. Tegelijkertijd krijg je na je verblijf in het skigebied de gelegenheid om op eigen gelegenheid rond te reizen, hetzij met de andere skileraren, hetzij met anderen die je tijdens je verblijf in Nieuw-Zeeland ontmoet. Indien nodig zijn we beschikbaar om te helpen met het plannen van wandeltochten, tours, skydiven en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos in de avontuurlijke hoofdstad van de wereld!

Het volgende is hetzelfde voor de snowboardleraaropleiding.

Het volgende is inbegrepen in de reis:

 • +10 weken skilerarenopleiding level 1+2 in Queenstown, Nieuw-Zeeland
 • +10 weken accommodatie in Queenstown van eind juni tot begin september
 • Seizoenpassen voor The Remarkables en Coronet Peak
 • In totaal 24 dagen technische skitraining ter voorbereiding op NZSIA level 1 en 2
 • NZSIA level 1 + 2 skileraar certificering inclusief NZSIA lidmaatschap, opleidingskosten en handleiding
 • Hulp bij het aanvragen van het Nieuw-Zeelandse visum en alle andere praktische formaliteiten
 • Snowminds Teamleider tijdens je verblijf
 • Optimale voorbereiding met ondersteuning, advies, tips en trucs voor bijvoorbeeld inpakken, verzekeringen etc. voor, tijdens en na de reis.
 • Mogelijkheid van hulp bij het zoeken naar werk in bijv. Canada, Japan of Zwitserland na het seizoen

 

Het volgende is NIET inbegrepen in het bovenstaande:

 • Vervoer naar Queenstown, Nieuw-Zeeland*
 • Annuleringsverzekering, reisverzekering en visumkosten
 • Baan bij lokale skischool
 • Vervoer van Queenstown naar de skigebieden (skibus beschikbaar)**
 • Voedsel, uitgaven en andere, hierboven niet genoemde zaken

 

Daarbij zorgen wij voor alle praktische zaken en coördineren wij met onze getalenteerde partners in Nieuw-Zeeland. U wordt altijd omringd door onze partners, zodat u precies die gemoedsrust en veiligheid ervaart waar wij om bekend staan!

 

 

* Wij helpen u graag met aanbiedingen voor vluchten, eventueel met retourvlucht, alsmede luchthaventransfers, indien gewenst.

** Er is een mogelijkheid om met de skibus te gaan voor een gereduceerde prijs van 20 NZD per retourtransfer

 

WIE KAN DEELNEMEN?

 

Bij Snowminds zijn we trots op het selecteren van de juiste mensen voor onze ski- en snowboardleraarsteams, en we staan bij onze skischoolpartners bekend om het opleiden van bekwame, energieke en zeer gemotiveerde skileraren. Je hoeft geen ski expert te zijn, en wat je niveau ook is, onze opleidingen zijn op maat gemaakt om je de best mogelijke ski training te geven voor je ski school examen, zodat je je droom van een Nieuw Zeelandse winter waar kunt maken!

 

In principe verwachten we dat je:

 • Ongeveer 3-4 weken hebben geskied of gesnowboard
 • Uitgaan, positief en plezierig zijn
 • Serieus, verantwoordelijk en zeer gemotiveerd
 • Een goede beheersing van het Engels hebben
 • Minstens 18 jaar oud

 

Zodra je jouw opleiding hebt geboekt, bellen wij je zodat wij je kunnen helpen met het verduidelijken van eventuele vragen en het plannen van jouw reis. Er is veel belangstelling voor onze opleidingen en ze raken snel vol. Daarom hanteren wij ook het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”, met ongeveer elke maand een aanmeldingsdeadline. Dit betekent dat des te eerder je boekt, des te meer kans jr maakt op een plaats op jouw droombestemming.

 

Prijs

Course Icon 10 Weekse skileraar opleiding level 1+2 in Queenstown (of snowboard)

Course Icon Van €10,395

Course Icon

Course Icon Queenstown, Nieuw Zeeland

Course Icon juni-september

Course Icon €200 (Eerste aanbetaling)

Meld je aan

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN