Whistler Blackcomb

Wanneer de pistes niet genoeg zijn

Wintersport in Whistler

Als je op zoek bent naar een unieke ski-ervaring, je elke ochtend de eerste tracks wilt slaan in het meest legendarische skigebied van Canada, of alle mogelijkheden van Whistler wilt verkennen, kunnen we je een gedenkwaardig herinnering voor het leven garanderen!

Voor de ski-liefhebber, die geen concessies wil doen op de pistes als zowel het (nacht)leven op de berg!

Whistler Blackcomb is het nummer 1-resort van Noord-Amerika, en een wereldberoemde Olympische stad gelegen in het hart van British Columbia. Whistler biedt een exclusieve skivakantie voor u en het hele gezin, ongeëvenaard in Canada. Hier kunt u wintermagie meemaken waar andere resorts jaloers op zijn!

Maximale hoogte van m

Minimale hoogte van 653 m

Totale piste gebied

Blauwe pistes 46 km
rode pistes 138 km
Diamond pistes 68 km
Totale afdalingen 200+
Parks 5
Nacht skiën - nee

Aantal skiliften

Sleepliften 15
Stoeltjesliften 18
Gondels 4
Treinen 0

Whistler Blackcomb

Alleen al vanwege een gemiddelde sneeuwval van 11 meter per jaar, meer dan 200 skiliften, drie gletsjers, 16 valleien en vijf freestyle-parken, voor zowel de beginner als de professional, is een ​​skireis naar Whistler Blackcomb een onvergetelijke ervaring. Sinds 1997 zijn de twee grootste skigebieden van Canada, de twee bergen Whistler Mountain en Blackcomb Mountain, samengevoegd tot één resort. Beide bergen zijn verbonden door middel van ‘s werelds langste gondellift, Peak-2-Peak, dat uitzicht biedt over de prachtige bergen en de stad. Voor de off-piste enthousiast is Whistler uitstekend met zijn unieke terrein gevuld met veel droge en diepe sneeuw. Probeer, onder andere, “Booterville”, een verborgen pareltje van een off-piste-gebied op de Blackcomb Mountain, dat te bereiken is met de 7th Heaven-lift.

 

 

Ski lessen op olympisch niveau

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om te skiën met een Olympisch gouden medaillewinnaar? De skischool van Whistler Blackcomb biedt u de mogelijkheid om dat te doen! Je kunt je kinderen ook zonder al te veel moeite  naar de skischool sturen, waar onze skileraren beschikbaar zullen zijn, die op alle niveaus les kunnen geven. We garanderen u kwaliteitsonderwijs voor het hele gezin.

 

Canadese Après ski en vuurringen

Met een schat aan unieke skivaringen  beleeft u in Whistler Blackcomb een skivakantie in een uniek resort en voormalige Olympische stad. Naast het skiën kunt u hier ook andere dingen doen. Ervaar de Whistler Blackcomb fire & ice show, waar ski- en snowboarders door vuurringen springen, of maak uw dag pittiger met een ritje op een sneeuwscooter om het terrein beter te leren kennen. Er is zoals u kunt lezen voldoende gelegenheid voor veel unieke ervaringen in de stad en op de berg, zelfs als je de skischoenen niet aan hebt!

Na een lange dag op de berg, kunt u uitrusten in Longhorn’s Saloon & Grill aan de voet van de bergen voor een originele Canadese après-ski, met uitzicht op beide bergen en genietend van een koude verfrissing, zoals een lokale klassieker, Bloody Caesar, of genietend van een bord met poutine met de rest van het gezin.

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN