10-weekse level 1 + 2 snowboardlerarenopleiding in Verbier

Level 1+2 opleiding in de parel van de Alpen

10 weken snowboardleraar level 1+2 opleiding in Verbier

Verbier is het hart van het snowboardgebied en het beroemdste Zwitserse skioord, favoriet bij de royals, de rijken en de beroemdheden. Het is ook het levendigste resort van Zwitserland met een reputatie voor zijn uitstekende après ski en nachtleven. Verbier staat ook bekend om zijn fantastische aanbod aan pistes en off-piste.

Verbier is niet voor niets al meer dan een paar decennia gastheer van de finales van de Freeride World Tour. Verbier heeft een internationale uitstraling en het is niet ongewoon om overdag een of twee professionele snowboarders tegen het lijf te lopen. Het feit dat zoveel professionele snowboarders Verbier als hun thuisbasis kiezen, spreekt voor zich.

Wij zijn bijzonder trots om deze unieke winterseizoen ervaring, een volledig Engels sprekende niveau en level 1 en 2 snowboardlerarenopleiding in Verbier te presenteren.

OPMERKING: Dezelfde opleiding wordt ook aangeboden voor skiërs. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Een winterseizoen in Verbier

Als je er niet per se van droomt om les te geven, is onze korte opleiding een geweldige kans om jouw ski- of snowboardniveau op te krikken zonder dat je je voor een heel seizoen hoeft vast te leggen.

De opleiding bestaat uit zowel de technische als didactische elementen die vereist zijn voor een level 1 en 2. Daarnaast krijg je ook de kans om te genieten van off-piste, bergveiligheidstraining en ski-/snowboardonderhoudstraining, en de kans om andere bestemmingen in Zwitserland te bezoeken.

Om deel te nemen en te slagen voor de opleiding moet je in staat zijn gecontroleerde parallelle bochten te maken op een moeilijke rode piste. Op dit beginpunt liggen zowel level 1 als 2 binnen bereik.

Er zijn echter op gewezen dat de korte opleidingen een intensiever programma zijn dan de opleiding voor het hele seizoen. Dit is ideaal als je een kortere tijd nodig hebt om de opleiding te voltooien, omdat je er dan minder tijd aan hoeft te besteden.

Als je geen houder bent van een EU-paspoort of in aanmerking komt voor een lang verblijf in Zwitserland, dan is dit de perfecte opleiding voor jou omdat je je verblijf beperkt tot iets minder dan 90 dagen en toch de volledige lerarenervaring krijgt!

Het leven van een leraar

Al onze vorige Snowminds hebben gezegd dat je naar beneden moet via de Piste de L’Ours. Op de piste zijn al verschillende wereldkampioenschappen afdaling gehouden en als u de perfecte plek voor een foto wilt vinden, ga dan naar de gletsjer van Mont-Fort. Afhankelijk van het weer is het ofwel bedolven onder een laag poedersneeuw of bedekt met goedgevormde bulten. Hier kunt u gewoon genieten van het prachtige uitzicht of, onder begeleiding van een berggids, op ski’s een van de achterpaden van de Mont-Fort verkennen.

Door de nabijheid en de goede verbinding tussen de nabijgelegen bestemmingen La Tzoumaz en Nendaz, hebben Snowminds goede mogelijkheden om elkaar te bezoeken en samen een dag te skiën.

Tijdens de opleiding verblijf je met een groep van Snowminds in een gedeeld huis met keukenfaciliteiten. De leraren ontmoeten elkaar meestal op een paar plaatselijke plaatsen op de bestemming, en op vrije dagen verkennen sommigen vaak samen de omgeving.

Wat is inbegrepen?

We hebben een holistische winterervaring gecreëerd van november tot februari of van februari tot april waarbij je een gediplomeerd snowboardleraar wordt.

Met dit opleidingspakket kan je je verheugen op de volgende voordelen:

 • Een winter in Verbier
 • Seizoensaccommodatie in Verbier gedurende het hele seizoen
 • Snowminds Teamleider tijdens de opleiding
 • Seizoenskipas voor Les 4 Vallées*
 • 168 intensieve uren van level 1+2 opleidingsprogramma’s inclusief videoanalyse en avondsessies
 • Level 1+2 BASI-examens, inclusief alle kosten, materialen en lidmaatschap*
 • Mogelijkheid om ervaren leraren te volgen
 • Skischooloriëntatie die je voorbereidt op het leven als gediplomeerd skileraar
 • Pro aanbiedingen bij Snowminds Store
 • Fysieke voorbereiding trainingsprogramma
 • Kick-off evenement in september met teambuilding
 • Voorbereidingsmateriaal en tips over verpakking, verzekering, visa enz., voor, tijdens en na het seizoen
 • Reisgarantie en zekerheid met Snowminds Veiligheidsgarantie en Deense reisorganisatie lid van het Garantiefonds Reizen

Wat is niet inbegrepen? 

 • Vervoer van/naar Verbier, Zwitserland**
 • Annuleringsverzekering, reisverzekering en eventuele visumkosten
 • Alle maaltijden, uitrusting en alles wat hierboven niet vermeld is
 • Eerste hulp cursus***

 

Als Snowminds merk zorgen we voor alle praktische zaken en coördineren we met onze professionele partners in Zwitserland om de levenslange ervaring te bieden waar we bekend om staan!

*Er geldt een toeslag van 300 CHF op het liftpas voor mensen van 24 jaar of ouder (voor mensen geboren in 1999 en ouder) en/of een toeslag van 300 CHF voor mensen die zich na 20 november 2023 aanmelden.

**Wij helpen je graag met aanbevelingen voor het boeken van vliegtickets en luchthavenvervoer naar jouw eindbestemming. Neem contact met ons op als je hierin geïnteresseerd bent.

*** EHBO-cursus is niet inbegrepen, maar wij helpen je graag een EHBO-cursus te regelen als je hier nog niet in getraind bent.

Wie kan een aanvraag indienen?

Bij Snowminds zijn we er trots op dat we de juiste mensen selecteren voor onze teams van ski- en snowboardinstructeurs. Onze partners in de skischolen staan bekend om de opleiding van bekwame, energieke en zeer gemotiveerde snowboardleraren. Je hoeft geen snowboard-expert te zijn, en wat jouw niveau ook is, onze opleidingen zijn op maat gemaakt om je de best mogelijke snowboard-opleiding te geven voor jouw snowboardlerarenexamen, zodat je jouw droom van een winter als snowboardleraar in Zwitserland werkelijkheid kunt maken! Het belangrijkste is dat je positief bent, plezier hebt, avontuurlijk bent en bereid bent hard te werken om de ervaring van je leven te hebben met het Snowminds Team.

 • Zijn comfortabel op rode pistes
 • Is extravert, positief en houdt van plezier
 • Serieus, verantwoordelijk en zeer gemotiveerd
 • Houdt ervan om les te geven en om uitgedaagd te worden
 • Vloeiend in Engels op conversatieniveau
 • Minstens 18 jaar oud is
 • In aanmerking komend voor een verblijf in Zwitserland van 90 dagen

 

Zodra u uw sollicitatie hebt ingediend, bellen wij u voor een gesprek waarin wij uw kandidatuur zullen beoordelen. Tegelijkertijd krijg je de kans om meer te leren over onze opleidingen en een ervaring op te doen als skileraar in Zwitserland. Wij zullen dan contact met je opnemen om te zien of wij je een plaats in het team kunnen aanbieden.

Er is veel belangstelling voor onze cursussen en ze zitten snel vol. Daarom hanteren wij ook het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”, waarbij wij ongeveer elke maand uiterste termijnen voor het indienen van aanvragen hebben. Dit betekent dat hoe eerder je solliciteert, hoe groter je kans is dat je bij het team komt EN een baan krijgt in je droombestemming.

Je kunt het aanvraagformulier, waarop ook de prijs en de datum staan, op deze pagina gebruiken of je vindt ons aanvraagformulier in het menu bovenaan.

Prijs

Course Icon 10-weekse level 1+2 skilerarenopleiding in Verbier

Course Icon Vanaf 8795€

Course Icon

Course Icon Verbier, Zwitserland

Course Icon Januari - Maart

Course Icon €200 (Eerste aanbetaling)

Meld je aan

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×