Online taalcursus Duits

Verbeter en ontwikkel uw Duits voor vertrek!

Over de Duits cursus

 

Ga je een seizoen in Oostenrijk doen maar ben je nerveus over de Duitse taal?  Maak je geen zorgen, wij hebben een op maat gemaakte 10-weekse Duits cursus die je stap voor stap voorbereidt op een seizoen als ski- of snowboardleraar in de Oostenrijkse Alpen – ongeacht je niveau! De cursussen strekken zich uit over 10 weken, waarbij je wekelijks aan de slag gaat met verschillende onderwerpen verdeeld over 12 online modules.

Een seizoen in Oostenrijk biedt veel spannende ervaringen, en het leren van de Duitse taal maakt daar deel van uit.  Ons team heeft gezamenlijk meer dan 25 seizoenen in Oostenrijk gedaan en wij weten als geen ander hoe het is om voor het eerst met de Duitse taal aan de slag te gaan. Hoewel het in het begin misschien verwarrend lijkt, zien we dat het met een beetje oefening meer dan mogelijk is om het op te pikken! Daarom hebben wij, in samenwerking met voormalige Snowminds leraren, een speciale online Duits cursus ontwikkeld die zich richt op het Duits dat daadwerkelijk nodig is bij het werken als ski- of snowboardleraar. Wij vinden dat niemand verhinderd mag worden om een seizoen in Oostenrijk door te brengen vanwege het huidige niveau Duits!

De Duits cursus heeft ervoor gezorgd dat ik me tijdens de opleiding vol kon richten op de opleiding zelf! Ik vond het heel fijn!

- Anouk Takkenkamp

OVERAL en ALTIJD

Het grote voordeel van de cursus is dat deze online is en dus flexibel – overal en altijd. Voor alle Snowminds instructeurs start de cursus in de zomer, zodat je voldoende tijd hebt om Duitse zinnen te oefenen. Zo ben je optimaal voorbereid op je opleiding en het daaropvolgende seizoen.

  • Aanvang cursus: flexibel
  • Duur: 10 weken (mogelijkheid om de cursus sneller of langzamer af te ronden)
  • Eenvoudige toegang: Meld je aan en gebruik je computer, tablet of telefoon
  • U kunt de cursus zo vaak herhalen als u wilt!

Wat is er inbegrepen?

12 online modules verspreid over 10 weken

De Duits cursus bestaat uit 12 online modules. Je begint de eerste week met 3 modules: 2 modules om de basis van de Duitse taal op te frissen, en één module waarbij je direct ingaat op het lesgeven in Oostenrijk. Elke daarop volgende week, ga je vervolgens aan de slag met een nieuwe module, die zich altijd op een relevant onderwerp richt. Zo ga je aan de slag met modules over het lesgeven aan kinderen, het lesgeven aan volwassenen en het leven in een Oostenrijks dorp.

Woordenboek met alle relevante seizoenswoorden

Naast de cursus zelf, ontvang je ook een ski en snowboard specifiek digitaal woordenboek die je tijdens de opleiding en tijdens het seizoen kunt gebruiken als naslagwerk. Je kunt het woordenboek op je telefoon zetten, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

Oefen video's en geluidsbestanden

Je leert tijdens de cursus aan de hand van oefeningen, geluidsbestanden en video. Je moet wanneer je gaat beginnen met werken immers vooral met de gesproken Duitse taal aan de slag. Aan de hand van de geluidsbestanden leer je niet alleen de taal lezen, maar ligt de focus op het spreken en luisteren.

Altijd, overal en zo lang je wilt

De cursus is zo ontworpen dat je hem perfect over 10 weken kunt spreiden en je hem overal kunt doen. Via ons online systeem kun je overal inloggen. Dat betekend dat je kunt deelnemen wanneer het jouw uitkomt en de cursus goed met werk of studie te combineren is.

Test jezelf na elke module

Je sluit elke module af met een test, zodat je per module kunt zien of je voldoende geleerd hebt om door te kunnen. Daarnaast kun je na het behalen van de test aan de slag met een aantal opdrachten, zodat je met de geleerde onderwerpen door kunt blijven oefenen.

Overal en altijd

Het grote voordeel van deze online cursus is dat je hem overal en altijd kunt doen. Daarmee is de startdatum flexibel en kun je de cursus combineren met welke opleiding dan ook. Voor iedereen die aan onze opleiding deelneemt, start de cursus 10 weken voor het vertrek van de 5 weekse opleiding. Dat betekend dat je vanaf augustus tot aan het vertrek, elke week met het Duits aan de slag kunt. Op die manier kom je in aanloop van het seizoen steeds meer “in”, zodat je al goed op weg bent zodra de opleiding in november begint.

  • Start: Flexibel
  • Duur: 10 weken (mogelijkheid tot versnelde deelname!)

 

De opleiding duurt normaal gesproken 10 weken, maar het is goed mogelijk om de opleiding in een versneld tempo te doen. Indien je dat wilt, vermeld dat dan bij je aanmelding!

Wat kost de Duits cursus?

Course Icon 12 modules online Duits cursus

Course Icon 12 online Modules

Course Icon Werk aan je Duits wanneer het jou uitkomt!

Course Icon Snowminds Leraren: 299 euro - Niet Snowminds Leraren: 325 Euro

Lees meer over de Duitse taal en meer in ons blog!

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN