Revelstoke

Poeder paradijs

Revelstoke laat de Alpen achter zich!

Revelstoke opende in 2007 voor het grote publiek en heeft sindsdien zijn naam te danken aan het grote gebied, enorme sneeuwval en poedersneeuw. Het is nu op weg om het grootste en beste skiresort in Canada te worden. Met de 93% van de pistes geschikt voor boven gemiddelde skiërs is het makkelijk te zeggen dat Revelstoke een van de, of niet het beste skigebied is voor liefhebbers van avontuur en goede sneeuw.

We garanderen dat je niet teleurgesteld zal zijn. Je krijgt diep Canadees champagnepoeder, eindeloze off-piste-mogelijkheden en een authentieke ervaring in een van de meest beroemde off-piste ski resorts ter wereld. 

Maximale hoogte in m

Minimale hoogte: 512 m

Totale piste gebied

Groene pistes 16 km
Blauwe pistes 18 km
Diamond pistes 21 km
Afdalingen 40
Parks 3
Nacht skiën - Nee

Aantal skiliften

Sleepliften 0
Stoeltjesliften 3
Gondels 2
Treinen 0

Een off-piste wintersport

Met zijn 12,2 km2 aan skiterrein heeft Revelstoke een van de grootste skigebieden in Canada. Het heeft echter maar 69 routes. Dit toont de omvang van de eindeloos mogelijke off-piste gebieden. Hoewel het resort niet zo goed geschikt is voor beginners, is er natuurlijk wel geschikt terrein voor dit niveau van skiën, al is het niet de beste keuze.

De sneeuw in het resort is geweldig en met een gemiddelde van 9-14 meter aan sneeuwval zijn er genoeg mogelijkheden om skiënd het backcountry terrein te verkennen. Na een hike van 20 minuten van de Stoke Chair vind het The North Bowls, waarmee je een onbeperkte hoeveelheid powder fun kan beleven. En voor degene met een iets wat dikkere portemonnee biedt Revelstoke ook zijn beroemde heli-ski avonturen aan. Dit is eigenlijk hoe het gebied werd verkent voordat Revelstoke opende in 2007.

Gezellig en genoeg ruimte om te lessen

De berg-beïnvloede skischool, diep gelegen in het Revelstoke National Park, biedt een gezellige sfeer. Dit komt mede doordat het een lokaal opgerichte skischool is. Hier zullen onze Snowmind instructeurs, ongeacht je niveau, begeleiden in de vier verschillende valleien van Revelstoke en daarbuiten.

Revel(ocal)

Revelstoke is beroemd om zijn originele en lokale Canadese vibes! Revelstoke staat al vele jaren bekend om hun zagerij fabrieken, het is een klassiek Canadees arbeidersdorp, dat een sfeer creëert die overal in het dorp voelbaar is.

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN