Kiroro

Vergeet niet je snorkel mee te nemen!

Ga naar Kiroro om te zien wat 21 meter sneeuw eigenlijk is!

Op het noordelijke eiland van Japan, Hokkaido, omringd door de bergen in de provincie Yoichi, ligt Kiroro Ski Resort. Compromisloos, onaangetast en onontdekt biedt Kiroro sneeuw van wereldklasse en is het nog een echte verborgen juweel van het Japanse skiën.

Het skigebied Kiroro heeft een gemiddelde jaarlijkse sneeuwval van 21 m, wat dus betekend dat dit gebied de meeste sneeuw in heel Japan produceert! Daarom komt het niet als een verrassing dat dit gebied wordt bezocht door sneeuw-hongerige skiërs en snowboarders van over de hele wereld.

Maximale hoogte in m

Minimale hoogte: 570 m

Totale piste gebied

Groene pistes 8.6 km
Rode pistes 10.6 km
Zwarte pistes 10.8 km
Afdalingen 36
Parks 0
Nacht skiën - Nee

Aantal skiliften

Sleepliften 0
Stoeltjesliften 8
Gondels 1
Treinen 0

Snorkelen in diepe poedersneeuw!

Het skigebied Kiroro is verdeeld over twee bergtoppen en biedt een gelijkmatige verdeling van groene, blauwe en zwarte pistes. Het gebied is gevarieerd en biedt uitdaging voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Met in totaal 22 officiële pistes en 14 off-piste routes, is er voor ieder wat wils. De langste piste in het gebied is 4 km lang en met 9 liften in het gebied is het makkelijk om de diepe poedersneeuw in de off-piste uit te proberen. Naast uiterst verzorgde sneeuw op de pistes maken de medewerkers van Kiroro ook  een deugd van het minimaliseren van de wachtrij bij de liften. Over het algemeen staat Kiroro bekend om zijn vriendelijke en breed lachende medewerkers die allemaal vloeiend Engels spreken.

Een op een aandacht.

Kiroro International Snow Academy biedt alleen privélessen aan, dus de instructeurs van onder andere Snowminds hebben alle aandacht beschikbaar voor u! U bepaalt voorafgaande en tijdens de lessen zelf in welk terrein u wilt skiën en wat u wilt verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de lessen zo flexibel mogelijk zijn, en zijn aan te passen aan uw behoeften. De skischool biedt onderwijs op alle niveaus en het maakt niet uit of je een kind, volwassene, skiër of snowboarder bent. De internationale omgeving van de skischool helpt een gezellige omgeving te creëren die wordt gekenmerkt door een goed functionerende plek waar iedereen kan floreren

Eten, eten en nog eens eten

Skiën en snowboarden zijn verre van de enige redenen om Kiroro te bezoeken. Na de sluitingstijd van de liften biedt Kiroro de mogelijkheid om naast  rodelen en tuben in het Snowpark ook een vliegend sneeuwtapijt, of de sneeuw Segway’s te proberen!

Een skivakantie in Kiroro is naast het fantastische skiën, ook een vakantiebestemming voor de foodies. De vele restaurants van Kiroro bieden een brede selectie aan verschillende keukens met een standaard die aanzienlijk hoger is dan in andere Japanse skigebieden.

Natuurlijk is er in Kiroro ook genoeg ruimte voor ontspanning en we geloven dat geen ski-reis naar Japan compleet is zonder de ultimatieve vorm van ontspanning, relaxen in een onsen. In Kiroro zijn zowel binnen als buiten onsen, evenals traditionele zwembaden en biedt het de mogelijkheid voor een dagje in de spa om bij te komen.

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN