WORD SKILERAAR IN THE REMARKABLES

De beste pistes van Nieuw Zeeland

BESTEMMING

The Remarkables doen hun naam zeker eer aan. De bergketen vlakbij Queenstown is één van de meest gefotografeerde plekken ter wereld en je begrijpt meteen waarom. The Remarkables is gelegen aan het Wakatipu meer. Het gebied heeft een aantal steile hellingen eindigend met indrukwekkende bergtoppen. Het skiresort heeft 357 hoogtemeters; van de top op 1943 meter naar beneden tot 1586 meter. Het gebied heeft 4 stoeltjesliften en 3 rollerbanden. The fast express 6-persoons lift brengt je naar een fantastisch uitzicht. Het gebied bestaat uit 3 kommen. De grootste kom staat bekend om de vele zonuren en is afgeschermd waardoor het er niet hard kan waaien. Daardoor is het gebied niet zo vaak gesloten vergeleken met de andere gebieden in Nieuw-Zeeland. Het gebied is vrij sneeuwzeker maar er wordt door middel van moderne sneeuwkanonnen altijd gezorgd dat er voldoende sneeuw ligt zodat je gegarandeerd bent van goede condities voor de hele duur van het seizoen. Het skigebied is erg familie-vriendelijk en de pistes zijn ideaal voor beginners. Als je vrij bent of ervaren gasten hebt kun je nog steeds veel uitdaging halen uit de zwarte pistes, het off-piste skiën en de funparken van wereldklasse.

 

DE SKISCHOOL
De skischool in The Remarkables wordt gerunt in samenwerking met de New Zealand ski instructor association (NZSIA) Je zal getraind worden door de beste coaches die je helemaal klaarstomen voor het Level 1 examen!
Naast skiën zal er ook een introductiecursus met de skischool zijn, waar je onder andere kennismaakt met het werken als professioneel skileraar en natuurlijk ook met al jouw nieuwe internationale collega’s.

 

 

LEVEN VAN EEN SKILERAAR IN THE REMARKABLES

Met de skibus kom je aan in Queenstown dat prachtig gelegen is aan Lake Wakatipu en uitkijkt op de bergen! Het is een stadje met 15.000 inwoners. Naast het grote aanbod cafés en restaurants, staat Queenstown ook bekend als actieve stad. Je kunt er golfen, duiken, paragliden, bungee jupen, frisbee-golf, netball, cricket en natuurlijk de nationale sport rugby!
Kortom, je zult je geen moment vervelen in Queenstown!

FEITEN

  • Skiën van 1943 naar 1622 meter hoogte
  • Meer dan 220 hectare om te skiën
  • Het hele gebied bedekt 540 hectare
  • Verschillende rondes met diverse moeilijkheidsgraad: 30% beginner, 40% intermediate en 30% expert
  • Liften zijn iedere dag geopend van 9:00 tot 16:00 uur
  • Naast de pistes hebben The Remarkables ook een snow-tubing park, freestyle park en een halfpipe waar ook de professionals trainen
  • Gemiddelde sneeuwval van 3,67 meter waar efficiënte sneeuwkanonnen aan meehelpen

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN