Word nu skileraar in Saas-Fee

De parel van de Alpen - Het prachtige verkeersvrije Saas-Fee

De bestemming

Saas-Fee ligt midden in de hoogste Zwitserse bergen met maar liefst 13 toppen van vierduizend meter rondom het gebied. Het dorp is oud, aantrekkelijk en verkeersvrij, afgezien van een paar elektrische “tuk tuks” met hun eigen flair.

De hoogte en het gletsjergebied garanderen de beste sneeuwcondities voor bijna 10 maanden lang. Het is een zeldzame combinatie van 300 zonnige dagen en ontelbare centimeters sneeuw per jaar, wat het een droomgebied voor skiërs maakt. Als je op zoek bent naar gevarieerde pistes en ongelooflijke lange afdalingen, dan is dit jouw plek! Alles bij elkaar maakt dit dé vakantieplek voor allerlei soort winterliefhebbers.

De skischool

Ski Zenit bestaat uit een klein, internationaal skischoolteam met ervaren professionals met diverse achtergronden. De communicatie verloopt voornamelijk in het Engels, ondanks dat Saas-Fee in het Duitstalige deel van Zwitserland ligt. In plaats van te geloven in “standaard” skischoolmethoden, past de school hun coachingmethoden af op het profiel van de skiër. De ervaring van de afgelopen jaren heeft geleerd dat onze Snowminds skileraren met een veel professionaliteit aan hun Level 1 certificatie beginnen. En wanneer je je best doet, zal je merken dat de ervaren skileraren meer respect voor je hebben en je echt onderdeel wordt van de crew!

 

Het lerarenleven

Voormalige Snowminders zeggen dat ze in Saas-Fee de beste sneeuw ooit hebben gehad als ze het vergelijken met andere gebieden. Dit is voornamelijk te danken aan de hoogte van het skigebied! Wat onze skileraren vooral opviel, was het charme van het dorp, de ontspannen maar gezellige après ski en het adembenemende berglandschap. Dit alles maakt Saas-Fee tot een geweldig all0round winterwonderland!

Je geniet van een gezellige fondue-avond met je skischoolteam of beleeft de zonsopgang tijdens het skiën op 3.500 meter boven het zeeniveau! Deze en nog veel meer winterse ervaringen staan op je te wachten in Saas-Fee!

FEITJES

  • Skigebied van 124 km aan piste
  • 23 skiliften
  • Hoogte: 3.600 meter
  • 10 maanden per jaar skiën
  • Hoogtebereik: 1.800 – 3.600 meter
  • 1 terreinpark
  • Verschillende terreinen: Beginner 20%, intermediate 60% en expert 20%
  • Langste afdaling: 10 KM
  • Charmant traditioneel autovrij dorp met een prachtig berglandschap
  • Hoog en sneeuwzeker gebied

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN