Word een skileraar in Zermatt

Een van 's werelds belangrijkste en magische reisbestemmingen!

De bergen

Zermatt in Zwitserland is zowel in de winter als in de zomer één van ‘s werelds belangrijkste en magische reisbestemmingen. In 202 werd het gebied zelfs opnieuw gekroond tot beste skigebied in de Alpen na twee overwinningen in 2014 en 2016. Het skigebied in Zermatt is verdeeld in de aaneengesloten skigebieden Rothorn, Gornergrat, het gletsjerparadijs Matterhorn en Cervinia, wat aan de Italiaanse kant ligt. In het dorp zijn alleen elektrische voertuigen toegestaan, waardoor de frisse berglucht onaangetast blijft en het traditionele charme en menselijke schaal behouden wordt.

De skischool

In Zermatt kan je veeleisende klanten verwachten, wat leidt tot hoge verwachtingen van de skischool. De hoeveelheid werk en je betalingen kunnen daardoor afhangen van je motivatie, houding en hoe je met de gasten omgaat. Als je Duits of rans spreekt wordt dat enorm gewaardeerd, waardoor je tijdens de piekweken meer werkuren kunt krijgen. Na het behalen van je Level 2 certificering kan je in het hoogseizoen kindergroeplessen of zelfs privélessen verwachten, waardoor je zeer goed startsalaris kunt hebben. Dit alles is volledig afhankelijk van je vaardigheden.

Een seizoen als leraar in Zermatt

Als je voormalige Snowminders vraagt wat er uniek is aan Zermatt…? Natuurlijk, de meest iconische piek ter wereld, de Matterhorn, het direct herkenbare wereldwijde handelsmerk voor Zwitserland. Hoewel het een magneet is voor gevorderde sneeuwsporters, bevat het resort meer dan 100 restaurants en bars, evenals een zeer goed aanbod van niet-ski-sporten en ‘wellness’-faciliteiten. Volgens onze Snowminders behoren de Hennustall en de Papperla Pub tot de beste apres-ski gelegenheden!

Drie, twee, één – Diep ademhalen en op naar de volgende steile helling! Schrijf je nu in en stort je op je volgende avontuur in het Matterhorn-skiparadijs in Zermatt.

FEITJES

  • Hoogste en grootste allround skigebied ter wereld
  • Skigebied: 360 km verdeeld in 74 km blauwe pistes, 227 km rode pistes, 20 km zwarte pistes en 36 km gele freeride-routes
  • 54 liften en 148 pistes
  • Top: 3900m
  • Gegarandeerde sneeuw 365 dagen per jaar!
  • Hoogtebereik: 1620m-3900m
  • Langste afdaling: 20 km
  • Dorp: Oude traditie gecombineerd met modern toerisme

Lees over onze leraren

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?