Word skileraaar in Tomamu

JaPOW - De ultieme sneeuwervaring

De bestemming

Tomamu heeft de ideale ligging voor wie niet te veel sneeuw kan krijgen. Het eiland Hokkaido staat bekend om zijn enorme sneeuwval en Tomamu krijgt jaarlijks gemiddeld 14 meter sneeuw. Dat geeft je volop mogelijkheden om de Japanse poeder te proeven tijdens je seizoen. Naast fenomenaal skiën biedt het resort een schat aan culturele en culinaire ervaringen. Als iets unieks voor dit gebied bouwen ze elke winter een “Ice Village” – een klein dorp vol activiteiten en een must-see!

De skischool

Het skigebied van Tomamu heeft pistes voor alle niveaus. Hier is 48% van het gebied voor beginners, 38% voor gevorderden en 14% voor experts en natuurlijk geweldige mogelijkheden voor boomskiën en off-piste. Het biedt niet alleen goede omstandigheden om les te geven, maar ook wanneer u vrij blijft en het gebied wilt verkennen. Je kunt je erop verheugen deel uit te maken van een internationale skischoolgemeenschap. In de skischool is er een grote kans om les te geven aan zowel kinderen als volwassenen, en de mogelijkheid om les te geven op verschillende niveaus. De skischool van Club Med Tomamu wordt druk bezocht, dus voldoende uren krijgen is geen probleem, je kunt je verheugen op 6 dagen per week werken = een prima salaris.

HET INSTRUCTEURSLEVEN

Werken bij Club Med Tomamu is een unieke ervaring omdat je deel uitmaakt van het GO-team, wat veel interactie met de gast met zich meebrengt en de relatie met de klant naar een nieuw niveau kan tillen. Je maakt waarschijnlijk deel uit van een van de avondshows. Dus als je een verborgen talent hebt om op een podium op te treden, is Tomamu de perfecte bestemming voor jou.

Naast de sociale ervaringen, is het eten in Tomamu een van de beste van alle skiresorts, met een restaurant met 4-5 sterren normen bent u zeker in voor een traktatie, als een bonus alle maaltijden zijn inbegrepen in uw verblijf. Op uw vrije avonden kunt u genieten van het naburige resort Hosino, waar ze een breed scala aan verschillende voedselervaringen aanbieden, evenals het lokale ramen restaurant in de stad Tomamu. Als je een pauze nodig hebt van de sneeuw of de stad, maak dan een wandeling in Mina Mina Beach, het grootste overdekte strand van Japan.

Feitjes

  • 1239 meter hoog
  • Ijsdorp
  • 6 liften
  • Mina Mina Beach – Het grootste overdekte strand met een 30*80 M wavepool
  • Gemiddeld 14 meter sneeuwval
  • Geweldig eten
  • Nacht skiën
  • Club Med beleving

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN