Königsleiten

Typisch charmante Tiroolse traditie, warmte en saamhorigheid

 

De bestemming

 

Königsleiten ligt op een hoogte van 1,600 meter, het hoogste punt in het skigebied Zillertal Arena, het grootste doorlopende skigebied in het Zillertal met in totaal 115 km piste.

Als dat nog niet genoeg is, kun je met je skipas alle skigebieden in het Zillertal met in total 468 km piste bezoeken – het is onmogelijk om je hier te vervelen. De aangesloten gebieden maken het gemakkelijk om met andere Snowminds leden, van andere bestemmingen, een rondje te skiën of elkaar op een aprés-ski feestje te ontmoeten. Königsleiten is vanaf november tot mei sneeuwzeker en lijkt sprekend op een ansichtkaart met indrukwekkende sneeuw bedekte bergen en uitzicht op het Hohe Tauern- en Gerlos Pass Nationaal Park, gletjsers en Itialiaanse bergtoppen.

Königsleiten is een ski-in, ski-uit skigebied, met liften en pistes die door, over en onder de stad lopen

In het hart van Königsleiten is een toegewijd beginners skigebied, dat perfect is voor lesgeven. Je gaat als instructeur een geweldige combinatie ervaren van skischool en goede lesgeefomstandigheden, tot een groot aantal zwarte en rode pistes die jouw eigen niveau zullen uitdagen.

 

 

Feitjes

  • Skiën van 1,600 meter hoog
  • 115 km piste
  • 44 liften
  • Leuke Oostenrijkse sfeer in de stad

 

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×