Maria Alm

Hochkönigs Winterreich, een naam als deze, staat voor een onvergetelijk winterseizoen

 

De bestemming

 

Maria Alm, het beste van twee werelden; Klein gezellig alpen dorp, groot en uitdagend skigebied. Alles wat het hart begeert, makkelijk voor beginners tot aan wereld kampioenen.

Perfecte blauwe hellingen, waarop de kunst van het skiën kan worden doorgegeven aan kinderen en volwassen en ongeveer 66 kilometer aan rode en zwarte helligen voor de ervaren skiër die op zoek is naar uitdaging. De stad van ruim 2000 inwoners is klein en mooi, en je krijgt snel de voornamen mee van de lokale bevolking in de bars en supermarkten.

Vrijedagen en na het werk
Aan het eind van de dag kan het feest beginnen in Mühlbach, een feestelijke avond in een van de vele skihutten en nachtclubs van de stad, waar de sfeer van de ware Tiroolse muziek domineert. Het is een klassieke manier op de dag in de alpen te beëindigen. Als dat niet aantrekkelijk klinkt, is er ook de mogelijkheid om met de anderen van Snowminds of de andere instructeurs van de skischool te gaan rodelen.

 

Het skileraar leven in Maria Alm

Skischule Maria Alm is een zeer ambitieuze skischool met ongeveer 100 medewerkers in het hoogseizoen. Er is een ongelooflijk goed team werkzaam bij de skischool, die je niet snel in andere skischolen treft! Om deze eenheid te behouden, moet je goed kunnen praten met de andere instructeurs, met name de Oostenrijkse instructeurs kunnen jouw seizoen veel gemakkelijker en leerzamer maken. Het gaat om topniveau in Maria Alm en de hoofdinstructeurs zijn subliem om van te leren. Met twee trainingen per week wordt jouw niveau zeker omhoog gehaald. De werkomgeving is super goed – niemand voelt zich te goed om de zwakste gasten les te geven!

Feitjes

  • Skiën van 800 tot 1900 meter hoog
  • 120km pistes
  • 33 liften
  • Medium grote skischool

 

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×