Word een skileraar in La Tzoumaz

Zorg voor een onvergetelijk seizoen in La Tzoumaz

De bestemming

Geweldige poedersneeuw, de hoogste toppen en een volledig seizoen skiën zijn de redenen waarom iedereen naar Zwitserland gaat. Het is geen toeval dat skiërs van over de hele wereld dit unieke Alpenland bovenaan hun bucketlist hebben staan en nu heeft u de kans om van dit winterwonderland een volledig seizoen te maken in La Tzoumaz! Als onderdeel van het skigebied ‘Vier Valleien’ biedt La Tzoumaz een groot scala aan wintersportactiviteiten.

La Tzoumaz ligt in het wereldberoemde skigebied Les 4 Vallées, één van de grootste skigebieden van Zwitserland. Les 4 Vallées verbindt de stemmingen Verbier, Nendaz, Thyon, Veysonnaz, Bruson en La Tzoumaz met allerlei verschillende liften. Hierdoor biedt het gebied de beste en meeste gevarieerde terreinen ter wereld. Je kan gemakkelijk van La Tzoumaz naar Verbier skiën!

La Tzoumaz is een erkend familieskigebied dat fantastische mogelijkheden biedt voor een seizoen met goede baankansen. Het combineert één van de beste skigebieden ter wereld met een levendige stad en een bruisend nachtleven. De stad heeft een internationale sfeer met coole evenementen gedurende het hele seizoen!

Een seizoen als leraar

Zwitserland is niet voor niets één van de meest gewilde skibestemmingen voor zowel nieuwe als ervaren skileraren. De Zwitserse Alpen hebben één van de beste skigebieden ter wereld, zowel op de piste als buiten de piste. Dit is voornamelijk duidelijk in het skiegebied Les 4 Vallées, wat bekend staat m zijn geweldige off-piste terrein. Het is dan ook geen toeval dat hier al jaren de finales van de Freeride World Tour gehouden worden.

Aangezien Zwitserland zeer gewild is en een aanzienlijk aantal rijke klanten ontvangt, is het een van de beste plaatsen om meer te leren en je skilerarencarrière een kickstart te geven. Als een pas gecertificeerde leraar krijg je meestal tussen de 20-27 CHF per uur, wat aanzienlijk hoger is dan ergens anders. Als je van plan bent om een skicarrière te maken, is dit dé plek waar je moet zijn!

 

FEITJES

  • Skigebied: 410 km in Les 4 Vallées
  • Bijna 100 liften
  • Hoogtebereik: 1400-3328 m
  • Gevarieerd terrein
  • Echt paradijs voor off-piste
  • Mogelijkheid tot heli-skiën
  • Fantastische klassieke alpenstad

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN