Word een level 3 skileraar in Nieuw-Zeeland

Verander de zomer in de winter!

Verhoog jouw vaardigheden met onze Level 3 skileraar opleiding in Queenstown

Is het jouw droom om te werken en je vaardigheden als skileraar te ontwikkelen in Nieuw-Zeeland? Zou jij de zomer willen inruilen voor een met sneeuw bedekt, bergachtig landschap? Zo ja, dan zijn we trots om deze unieke kans te presenteren: een werk- en trainingservaring gecombineerd op onze level 3 skilerarenopleiding in Nieuw-Zeeland!

Nu heb je de mogelijkheid om te trainen voor uw Level 3-examen “Down Under” met Snowminds. Dit alles terwijl je in Queenstown woont, een seizoen beleeft in Coronet Peaks en The Remarkables – enkele van de beste skigebieden op het zuidelijk halfrond. Het enige nadeel is dat onze plekken beperkt zijn – dus wees snel en verzeker jezelf zo snel mogelijk van een plekje.

Let op: dit programma is voor ervaren leraren die al een level 2 skilerarendiploma hebben. Als je jouw eerste seizoen wilt doen, bekijk dan onze 10 weken durende level 1+2 skilerarenopleiding in Nieuw-Zeeland.

Ervaar het leven als skileraar in Queenstown

Ontdek de opwinding van het worden van een gecertificeerde skileraar in Nieuw-Zeeland, waar Queenstown enkele van de beste skicondities op het zuidelijk halfrond biedt. Met een sterke skicultuur staat Queenstown bekend als de “Adventure Capital” van de wereld en trekt het elk jaar topfreestyle- en freeride-atleten aan. Dit biedt een ideale omgeving voor het verbeteren van vaardigheden en het netwerken met Olympische freestyle-skiërs.

Queenstown biedt ook een overvloed aan eetgelegenheden, bars en exclusieve winkels om te verkennen. Na het seizoen, dat meestal loopt van medio juni tot eind september, kan je door Nieuw-Zeeland reizen of met nieuwe vrienden naar Australië gaan. De training eindigt officieel eind augustus, waardoor je de vrijheid hebt om te beslissen of je nog wilt blijven of elders wilt doorgaan met een fantastische reis.

Seizoensplanning – Level 3 skileraar programma

Ervaar de ultieme mix van skitraining, werk en avontuur met ons Level 3 werk- en trainingsprogramma in Queenstown, Nieuw-Zeeland. Ontworpen voor ervaren instructeurs die hun vaardigheden willen verbeteren tegen de achtergrond van het adembenemende landschap van Queenstown, biedt dit programma een allesomvattende aanpak voor professionele ontwikkeling.

Je seizoen begint rond 20 juni* met hands-on ervaring bij de lokale skischool, waarbij waardevolle werkervaring en vaste uren voor je instructeurscarrière worden geboden. Ga in interactie met een internationale clientèle tijdens piekweken in het seizoen, waarbij persoonlijke en professionele groei wordt gestimuleerd door unieke interacties met mensen van over de hele wereld.

Het trainingsgedeelte begint eind juli*, met sessies gepland drie dagen per week gedurende vier weken. Onder begeleiding van topgecertificeerde trainers omvat het 12-daagse trainingsprogramma van eind juli tot eind augustus ochtend- en middagsessies op doordeweekse dagen, 3 dagen per week, en activiteiten na het skiën zoals fitheidssessies en spelavonden. Weekends bieden een welverdiende pauze voor vrij skiën of ontspanning.

Het programma plant strategisch training tijdens niet-piekweken om leermogelijkheden te maximaliseren in een gefocuste omgeving. Deze samengestelde ervaring belooft niet alleen vaardigheden te verbeteren, maar ook een holistisch zomerseizoen waarin deelnemers kunnen genieten van de sensatie van skiën, waardevolle werkinzichten kunnen opdoen en kunnen genieten van het beste dat het resort en het programma te bieden hebben.

Lees meer

*Afhankelijk van het seizoen.

WAT KRIJG JE VAN SNOWMINDS?

We hebben een alles in een ervaring gecreëerd, waarbij je werkt en traint voor je level 3 ski-lerarendiploma in Nieuw-Zeeland en werkt als leraar bij Coronet Peaks en The Remarkables. Daarnaast krijg je de kans om andere delen van Nieuw-Zeeland te ervaren – zoals het prachtige landschap en de unieke relaxte cultuur. Nadat je seizoen is afgelopen, heb je de mogelijkheid om zelf te reizen, met mede-leraren, of met anderen die je hebt ontmoet tijdens je tijd in Nieuw-Zeeland. Het is ook mogelijk om hikes, parachutespringen en nog veel meer te plannen. In Queenstown, de Avonturenhoofdstad van de Wereld, zijn de mogelijkheden eindeloos!

Met dit opleidingspakket kun je uitkijken naar de volgende voordelen:

 • Een winterseizoen in Queenstown, Nieuw-Zeeland
 • Seizoensliftkaart voor The Remarkables, Coronet Peak en Mount Hutt
 • 12 dagen Level 3 NZSKI-training
 • Werk met een parttime contract bij onze skischoolpartners
 • Hulp bij visumaanvragen en andere praktische zaken
 • Oriëntatie op de skischool
 • 10 weken gedeelde accommodatie
 • Voorbereidingsbegeleiding en tips over inpakken, verzekering etc., voor, tijdens en na het seizoen
 • Vertrouwen in Deense reisorganisatie die is aangesloten bij het Reis Garantiefonds
 • Een sterke community met mede Snowminders
 • Pro-deals bij de Snowminds Store
 • Reisbescherming met de geld-terug-garantie van Snowminds

 

Wat niet is inbegrepen?

 • Vervoer van/naar Queenstown, Nieuw-Zeeland*
 • Vervoer van/naar de berg tijdens het seizoen**
 • Mogelijke kosten voor het NZSIA Level 3 examen***
 • Annuleringsverzekering, reisverzekering, visumkosten en alles wat hierboven niet is vermeld

 

*We helpen graag bij het boeken van vliegtickets, inclusief luchthaventransfers naar je eindbestemming. Neem op elk moment contact met ons op als je geïnteresseerd bent.

**Er bestaat de mogelijkheid om met de skibus te gaan voor een gereduceerde prijs van 20 NZD per retourrit.

***De prijs van Level 3 modules en examen is ongeveer 1850 NZD en wordt rechtstreeks geboekt bij de NZSIA.

WIE KAN ZICH AANMELDEN?

Bij Snowminds zijn we er trots op de juiste mensen te selecteren voor ons team van ski- en snowboardleraren. We zijn bekend onder de skischolen voor het opleiden van competente, energieke en zeer gemotiveerde leraren. We zorgen ervoor dat je de nodige training krijgt voordat je examen doet, zodat je klaar bent om je winterdroom als leraar in Nieuw-Zeeland te beleven. Het belangrijkste is dat je positief, extravert, avontuurlijk bent en bereid bent hard te werken om de herinnering van je leven als onderdeel van het Snowminds-team te krijgen.

Wat we van jou verwachten:

 • Je hebt je level 2 of hogere kwalificatie behaald bij een organisatie
 • Je bent positief, extravert en avontuurlijk
 • Je bent serieus, verantwoordelijk en zeer gemotiveerd
 • Je bent gedreven om een hoger gekwalificeerde leraar te worden
 • Je houdt van lesgeven en gaat graag uitdagingen aan
 • Je spreekt Engels op een conversatieniveau
 • Je bent 18 jaar of ouder en komt in aanmerking voor een Working Holiday Visa
 • Deelname is afhankelijk van een succesvol afgericht wervingsgesprek met NZSKI

 

Nadat je je aanmelding hebt verzonden, ontvang je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Tijdens het gesprek zullen we je aanmelding evalueren terwijl je de mogelijkheid hebt om meer informatie te krijgen over onze opleidingen en je ervaring als skileraar in Nieuw-Zeeland. Na het gesprek laten we je weten of we je al dan niet een plek kunnen aanbieden in ons team.

We hebben veel interesse in onze opleidingen en de plekken vullen snel. Daarom hanteren we het principe van “wie het eerst komt, het eerst maalt” met een maandelijkse deadline voor aanmeldingen. Dit betekent dat hoe eerder je je aanmelding indient, hoe groter de kans is dat je lid wordt van het team en je droombestemming bereikt.

Meld je hier aan.

REISDATA

De data voor het seizoen 2024 zijn als volgt:

 • Vast werk tussen 24 juni en 21 juli.
 • Training begint op 22 juli en eindigt op 15 augustus (3 dagen per week gedurende 4 weken).
 • Optioneel Level 3 examen op 10-13 september.

Let op: Het precieze schema kan veranderen afhankelijk van het drukte en de weersomstandigheden.

Optioneel NIVEAU 3 EXAMEN

Voor degenen die op zoek zijn naar een extra uitdaging, wacht er een kans om het niveau 3 examen af te leggen in midden september, waarbij je je capaciteiten kunt testen om een hoger certificeringsniveau te bereiken. Als je ervoor kiest om het niveau 3 examen af te leggen, moet je er rekening mee houden dat je ook 2 workshops van elk 3 dagen moet bijwonen (skiën en lesgeven) voordat je het 4-daagse examen aflegt*. Afgezien daarvan moet je ook twee van de volgende onderdelen voltooien om je volledige niveau 3 te behalen: Kinderen Niveau Een, Freeski Niveau Een, Race Een, een tweede discipline niveau één kwalificatie (bijvoorbeeld snowboarden/telemark/adaptive/langlaufen), of buitenlands equivalent. Let op, slechts één tweede discipline wordt meegeteld voor de kwalificatie.

*De prijs van niveau 3 modules en examen bedraagt ongeveer 1850 NZD en wordt rechtstreeks geboekt bij de NZSIA.

ACCOMMODATIE

Je verblijft in een accommodatie in hostelachtige accommodatie. Het kan inhouden dat je een kamer deelt met andere deelnemers.

Prijs

Course Icon Level 3 skilerarenopleiding in Nieuw-Zeeland

Course Icon van €5.995

Course Icon Aanvraagdeadline: 15 april 2024

Course Icon Queenstown, New Zealand

Course Icon midden juni - september

Meld je aan

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×