Nendaz

Hart van de "Vier Valleien" regio

De bestemming

Geweldige poedersneeuw, de hoogste toppen en een seizoen vol skiën zijn dé redenen waarom iedereen naar Zwitserland gaat. Het is dan ook geen toeval dat skiërs over de hele wereld dit unieke Alpenland bovenaan hun bucketlist hebben staan. En je krijgt nu de kans om een volledig seizoen in Nendaz te verblijven en jouw eigen winterwonderland ervan te maken! Als hart van het “Four Valley” skigebied biedt Nendaz een groot scale aan wintersportactiviteiten en een kabelverbinding naar de hoogste top Mont Fort.

Wij zijn er trots op om je een uniek winterseizoen te kunnen presenteren, waarbij je het hele seizoen plezier en werk kunt combineren. Je woont in Nendaz, het hart van het wereldberoemde “Four Valley” gebied. Het is één van de grootste Zwitserse skigebieden met de beste en meest gevarieerde terreinen ter wereld.

Een seizoen als leraar

Zwitserland is niet voor niets een van de meest gewilde skibestemming voor zowel nieuwe als ervaren skileraren. De Zwitserse Alpen bieden één van de beste skigebieden ter wereld, zowel op als buiten de piste. Dit is duidelijk te merken in het skigebied 4 Valées, wat bekend staat om zijn geweldige off-piste terrein. Het is dan ook geen toeval dat hier al jaren de finales van de Freeride World Tour worden gehouden!

Aangezien Zwitserland zeer gewild is en een aanzienlijk aantal rijke klanten ontvangt, is het een van de beste plaatsen om meer te leren en je skilerarencarrière een kickstart te geven. Als een pas gecertificeerde leraar krijg je meestal tussen de 20-27 CHF per uur, wat aanzienlijk hoger is dan ergens anders. Als je van plan bent om een skicarrière te maken, is dit dé plek waar je moet zijn!

 

FEITJES

  • Van 1300m tot 1500m hoogte
  • 12 km off-piste skipistes
  • Gevarieerd terrein (41% gemiddeld, 54% gevorderd, 5% expert)
  • 400km piste in het hele gebied
  • 3330km Mont Fort – hoogste top
  • 82 liften
  • 1 terreinpark
  • Onderdeel van ‘Les 4 Vallées’ skigebied

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN