Fiss-Ladis

Het kinderparadijs van de Alpen

De bestemming

 

Fiss-Ladis is een van de meest kindvriendelijke skigebieden van Oostenrijk. Niet voor niets heeft Fiss-Ladis het grootste kinderland van de regio. Dat maakt dit gebied een verademing om te werken. Daarnaast beschikt Fiss-Ladis over speciale kinder piste’s en zijn er zelfs naast de piste speciale kindervoorzieningen. Dat betekend echter niet dat er in Fiss-Ladis niets voor volwassen te doen is. In tegendeel!

Fiss-Ladis is een enorm uitgestrekt gebied. Het ligt verbonden met Serfaus en dat maakt  maar liefst 212km piste beschikbaar. Er is dus  voldoende piste om een hele winter mee zoet te zijn. Er zijn daardoor maar liefst 7 funparks, 10 verschillende freeride routes en een zogenaamde Fun Slope. Dit alles is met 67 liften aan elkaar verbonden.

Ook wanneer je uit geskied bent is er voldoende te doen. De Apres ski van Fiss Ladis is fantastisch. Direct onder aan de piste begint het al met de HexenAlm en ook verder het dorp in is er veel te doen. Naast de piste’s en Apres ski staat Fiss-Ladis bekend om haar toegankelijke offpiste. Van hoogalpine afdalingen tot mooi beschermde treeruns, Fiss-Ladis heeft het allemaal.

 

 

Feitjes

Alles nog even op een rijtje

  • 212km piste
  • 1200m tot 2820m
  • 67 liften
  • Onderdeel van het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis

 

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN