Kleinarl

"Freestyle for life"

 

De bestemming

Kleinarl leeft en ademt het motto “Freestyle for life”. Het is gebouwd als een mekka voor freeskiërs en freestyle snowboarders, zijn 1,5 kilometer lange Absolut Park is een van Europa’s beste. Maar dat is nog maar het begin. Kleinarl biedt ook een speeltuin vol met mogelijkheden, waaronder een skipiste, grote carving-piste, een jibpark, een 100 meter lange halfpipe en een XXL-superpipe. Het Kleinarl-gebied beslaat meer dan 26,5 kilometer hoogwaardige piste, met 9 hoogtechnologische liften die je naar de 1980 meter hoge top brengen. Het resort maakt ook deel uit van de regio Salzburger Sportswelt (Ski amadé), waarvan de skipas toegang geeft tot Altenmarkt, Freeride-paradijs Zauchensee, Filzmoos, Flachau, Goldegg, Wagrain en St. Johann.

 

De skischool

Kleinarl heeft een trotse Oostenrijkse skischool. Als een door Snowminds getrainde leraar, voorzien we je van de juiste tools en houding om gewaardeerd en gerespecteerd te worden door je lokale collega’s. Op weg naar beneden de berg na een lange dag, kun je de community “Chill house” tegenkomen met je collega’s, wat een chille hang out zone en een bioscoop biedt.

 

Jouw leven als skileraar in Kleinarl

De stad Kleinarl is een oud dorp met slechts 750 inwoners. Het is klein en gezellig, en waarschijnlijk een goede optie voor ontspannen types. Terwijl Kleinarl een paar bars heeft waar apresski dagelijks beschikbaar is, biedt de naburige stad Wagrain meer feestelijk nachtleven voor diegenen die op zoek zijn naar meer uitgaansmogelijkheden

 

 

Feitjes

 

  • Skiën van 1000m tot 1980m
  • 26.5km piste
  • 9 liften
  • Erg dicht gelegen bij andere ski gebieden
  • Freeride mekka
  • Onderdeel van Ski Amadé
  • Aantrekkelijk stads leven

 

 

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?