Westendorf

Ontdek een van Oostenrijks grootste samenhangende skiregio's

 

De bestemming

 

Word een ski- of snowboardleraar in Westendorf, het allesomvattende familiegebied dat deel uitmaakt van het SkiWelt Wilder Kaiser Brixental – het grootste doorlopende skigebied van Oostenrijk. Als je niet tevreden bent met de 55 kilometer aan piste, biedt Westendorf je de mogelijkheid om SkiWelt, die 280 kilometer piste in 9 gebieden biedt, te verkennen.

Hoewel het gebied door de natuur met veel sneeuw wordt gezegend tijdens het winterseizoen, zijn er 1500 sneeuwkanonnen beschikbaar voor het geval dat het even niet sneeuwt. SkiWelt heeft in het seizoen 2014-2015 23 miljoen euro geïnvesteerd in het renoveren van de faciliteiten, waaronder de 90 liften van het gebied, zodat je nooit meer hoeft te wachten. Westendorf staat bekend om zijn lange en brede pistes en uitdagende bosroutes, die veel families aantrekken. Achter elke bocht en hoek liggen nieuwe uitdagingen en ervaringen voor het leven. Westendorf biedt de grootste selectie aan nacht skiën, zodat je al instructeur de hele avond kunt blijven carven na een harde dag werken. Je kunt je krachten ook testen in een van de drie funparken en halfpipes, een uitdagende racepiste en 40 km langlaufpiste. Als je naast de piste ook naar uitdagingen zoekt, kun je meer dan 250 km aan wandelroutes in Westendorf vinden.

Word een meester van de besneeuwde bergen als instructeur bij Skischule Westendorf

De skischool hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun opleiding, en dit zul je merken als nieuw opgeleide ski- of snowboardleraar van Snowminds doordat je voornamelijk beginners les gaat geven. Tijdens het seizoen zul je meer ervaring opdoen en ook de de kans krijgen om hogere niveaus les te geven.

Authentiek idyllisch Oostenrijk gemengd met wereldklasse skiën

Het rustige dorp Westendorf is 650 meter hoog op een zoning plateau in het midden van de Brixental Valley, omringd door prachtige bergen. Met meer dan 70 bars, nachtclubs en berghutten biedt SkiWelt Wilder Kaiser een eerste klas sfeer in de aprés-ski wereld aan. Ontsnap de sneeuwbalgevechten en skihutten naar zonneterassen en luxe restaurants, allemaal op een steenworp afstand. In Westendorf zelf vind je al meer dan 25 stuks.

SkiWelt Wilder Kaiser werd uitgeroepen tot beste skigebied in 600 gebieden, door de media “Ski Portal” in 2015. Westendorf en SkiWelt zijn een echt paradijs voor elke leraar!

 

Feitjes

  • Skiën van 621 tot 1829 meter hoogte
  • 280km piste in SkiWelt
  • 55km in Westendorf
  • bergtop van 2400m
  • 13km verlichte nachtpiste
  • 11km rodelen
  • 3 pretparken

 

 

 

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN