Bromont Montage

Het grootste verlichte skigebied van Noord-Amerika

De bestemming

Bromont Mountain Resort ligt in Quebec en op ongeveer één uur rijden van Montreal, een van Canada’s meest geliefde steden. Het skigebied is een van de meest bezochte en drukste gebieden in de regio en bestaat voornamelijk uit zwarte en blauwe pistes. Het is de ideale combinatie van werken als leraar en spelen in je vrije tijd. Het is dus ideaal om skileraar in Bromont te worden!

De skischool

Vanwege de nabijheid van Montreal heeft Bromont een grote skischool met ongeveer 200 leraren en het is daardoor heel druk met bezoekers. De opleiding tot skileraar wordt in het Engels gegeven, terwijl je onderweg ook wat Frans kunt leren. Het skigebied ligt in een Franstalig gebied, wat betekent dat de meeste inwoners Frans als moedertaal hebben. Als je Frans wilt leren voor het seizoen, hebben we een Frans cursus om je te helpen perfect te integreren in deze fantastische regio.

Tijdens je seizoen zal je onderdeel zijn van het Snow School team en kan je genieten van activiteiten zoals sneeuwpark training, cross country training, alpine touring en NHL hockey wedstrijden in Montreal.

Het ski- en snowboardleraren leven in Bromont

Als skileraar in Bromont zal je onderdeel worden van een grote familie van ongeveer 200 leraren die dezelfde missie hebben om skiërs een geluksmoment te bezorgen. Wanneer je werkzaam bent bij Bromont betekent dat dat je je passie beleefd en elke dag geniet van de geweldige omgeving!

Feitjes

  • 141 afdalingen
  • 9 liften
  • Veel mogelijkheden voor tree skiing
  • Nachtskiën
  • 7 sneeuwparken
  • Jaarlijkse sneeuwval van 482 cm in Bromont
  • Skiën van 180 meter tot 565 meter

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?