Castle Mountain Resort

Gecreëerd door skiërs, voor skiërs

De bestemming

Castle Mountain Resort wordt niet gerund door accountants die voor een aantal grote bedrijven werken. Sinds zijn reïncarnatie (in 1996) is het eigendom van en wordt geëxploiteerd door lokale skiërs die worden aangedreven door adrenaline, niet door winst. Bij Castle is er een voelbare liefde voor de Canadese champagne  poedersneeuw, uitdagend terrein en de gemeenschap die het een ideale plek maakt voor diegenen die leven om te skiën. Castle ligt op 2,5 uur rijden van Calgary in Southern Alberta. Het is een authentiek Canadees skigebied dat je een intieme en unieke culturele ervaring biedt. Als skileraar in Castle, kun je uitdagend terrein voor alle niveaus en het klassieke champagnepoeder waar Canada bekend om staat verwachten.

Het ski- en snowboardleraren leven in Castle Mountain

Als skileraar in Castle Mountain, werk je in een echte lokale omgeving. Je bent niet voor niets helemaal naar Canada gekomen, toch? De skischool in Castle benadrukt gemeenschap en saamhorigheid, dus je kunt verwachten met open armen ontvangen te worden. Het heeft een ‘familiegevoel’, wat je een gevoel van gezelligheid biedt en wat misschien handig is als je ver van huis bent. 😉 Wat betreft de skitraining, ben je eigenlijk in het paradijs. De skischool bestaat uit vele lokale legendes, die er zijn om je gedurende het hele seizoen feedback en aanvullende training te bieden. Al met al kun je bij Castle veel passie verwachten voor skiën.

Werken bij Castle Mountain draait om het omarmen van de authentieke Canadese ervaring. Dat omvat niet alleen het woeste back-country en de gekke goede sneeuwcondities, maar ook lokale hockey, grote hamburgers en de vriendelijke “oh hey daar!” sfeer die de plaats maken zoals die is. Als je uit een grote stad komt, merk je een duidelijk warme stijl tussen de mensen, wat hopelijk iets is wat je gaat waarderen. Kortom, als skileraar bij Castle Mountain kun je genieten van eersteklas skiën in combinatie met een lokaal tintje. We zijn ervan overtuigd dat de vibes je precies goed zullen doen. 🙂

 

Feitjes

  • Gelegen in het zuiden van Alberta, 2,5 uur van Calgary
  • Gemiddeld 9+ meter sneeuw per jaar
  • Top: 2273 meter
  • 94 routes met 7 hoofdliften
  • Langste piste: 6,9 km
  • 2 Terrein parken
  • 8 Alpine Bowls
  • Gevarieerd terrein (10% beginner, 21% gemiddeld, 69% gevorderd)

 

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?