Grouse Mountain

Lokaal skiën + stedelijke leven = de Grouse combo

De bestemming

Grouse Mountain ligt in Noord-Vancouver op slechts 15 minuten van Downtown en staat bekend als de zogenaamde “piek van Vancouver”. Vanuit de stad zie je de avondverlichting op de pistes en vanaf de heuvel zie je de hele stad voor je uitgespreid liggen. Hier, op Grouse Mountain, heb je het hele seizoen een perfecte mix van skiën en het stadsleven. Het hele jaar door komt er een strenge mix van lokale en internationale bezoekers om te genieten van alle activiteiten die de berg te bieden heeft. Je kunt zelfs de lokale grizzlyberen Coola en Grinder ontmoeten! Als skileraar in Grouse Mountain kan je een uitdagend terrein voor alle niveaus en de beroemde champagnepoeder van Canada verwachten. Het is echt een geweldige combinatie!

De skischool

Als skileraar in Grouse Mountain werk je in een lokale, maar internationale omgeving. Dankzij de nabijheid van Vancouver komen bezoekers over de hele wereld naar Grouse Mountain om het authentieke Canadese skiën te ervaren. Met andere woorden, je krijgt de kans om les te geven aan een solide mix van lokale en internationale gasten. De skischool in Grouse is één van de oudste in Noord-Amerika en de leraren die er werken zijn zeer ervaren en komen van over de hele wereld.

Het ski- en snowboardleraren leven in Grouse

Werken in Grouse Mountain draait natuurlijk om skiën, maar je moet ook optimaal genieten van het leven in Vancouver. De stad staat bekend om zijn rijke culturele leven en eetgelegenheden. Op Granville Island vind je bijvoorbeeld veel gezellige buitenlandse eet- en kunstwinkels in een coole industriële omgeving. Stanley Park is ook super populair als je tijdens een wandeling uitzicht wilt hebben over de Stille Oceaan. Als je van sport houdt, moet je zeker naar de Rogers Arena gaan om de Vancouver Canucks hun tegenstander te zien in te maken tijdens een ijshockey wedstrijd. Je kunt ook een hele dag doorbrengen met het bezoeken van de vele microbrouwerijen verspreid over de stad. Kortom, als skileraar in Grouse Mountain zal je je nooit vervelen.

Je wordt een “local” op de berg en in een van de belangrijkste steden van Noord-Amerika – met andere woorden, het beste van beide werelden!

 

 

 

Feitjes

  • Ligt op maar 15 minuten van Downtown Vancouver
  • Ze hebben Grizzlyberen, inclusief Coola en Grinder
  • De beroemde Grouse Mountain skyride biedt een stijging van 850 meter tot de piek van Vancouver
  • Fall hoogte van 384 meter
  • 26 geprepareerde pistes
  • Nachtskiën met uitzicht op Vancouver
  • 86 hectare ski terrein
  • Langste afdaling – 1 kilometer
  • Jaarlijkse sneeuwval is 2,5 meter
  • Hoogste punt ligt op 1.250 meter

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?