Een seizoen in Canada voor ervaren leraren

Heb je al een diploma? Ga dan met Snowminds naar Canada!

Ga op seizoen als skileraar in Canada

In een land, waar ijshockey de nationale sport is, is het niet raar dat de inwoners een hart hebben dat klopt voor snelheid en sneeuw. Het land is bekend voor een fenomenale sneeuwgarantie, poedersneeuw, lieve en gastvrije mensen en een geweldige natuur.

Bij Snowminds hebben we vele jaren ervaring in het organiseren van skiseizoenen in Canada. We kennen het land en de skibestemmingen van binnen en buiten, en weten wat er nodig is om op te leven naar de verwachtingen van een skiseizoen in Canada. Als je al een opgeleide ski- of snowboardleraar bent dan helpen we je graag met het regelen van het perfecte seizoen in Canada.

Een winterseizoen in Canada

Canada is een van de landen, waar skiërs en snowboarders naartoe reizen voor het realiseren van hun natte skidroom. Wanneer je een seizoen in Canada doet, krijg je de kans om de cultuur en de bergen te ervaren, die je nergens anders op de wereld kan vinden.

De bergen kunnen worden ontdekt op ski’s, snowboards, sneeuwscooter, sneeuwschoenen of helikopter, en de locals zijn meestal degenen die je bij de hand nemen! Tegelijkertijd zijn ze extreem gefocust ervoor te zorgen dat jij een goede ervaring hebt, of het nou met de dagelijkse skilerarenopleiding is,  pannenkoekenontbijt of een wekelijkse karaoke avond. Yup. Canada is fantastisch, en we garanderen dat wanneer je terug naar huis gaat, je het gevoel hebt dat je je nieuwe familie en een magische plek verlaat.

Na het seizoen, dat normaal gesproken loopt van november t/m april, heb je de mogelijkheid om rond te reizen in Canada en de USA, eventueel met andere Snowminds leraren. Ook heb je de mogelijkheid om mee te gaan op onze legendarische seizoens afsluiting op Hawaii of iets heel anders. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en ons ervaren personeel helpt je natuurlijk met het plannen van je reis, zodat je absoluut het beste uit je winterseizoen in Canada met Snowminds haalt!

Wat is er inbegrepen?

Deze reiservaring is voor jou als je al een ski- of snowboardleraren opleiding hebt gedaan en het liefst ook ervaring heeft met lesgeven. Wat je opleidingsniveau ook is, regelen we heel je winterseizoen en helpen we je onder andere met het vinden van een baan bij een Canadese skischool, accommodatie, liftpas, visum, bank en alle andere dingen die je nodig hebt. We kunnen ook helpen met het bestellen van vliegtickets en ander transport, een vervolgopleiding regelen in de loop van de winter of je advies geven over de mogelijkheden voor het rondreizen na het seizoen.

Inbegrepen in de reis is:

 • Hulp met het verzekeren van een baan in een lokale skischool in Canada met verzorgde accommodatie, een seizoens liftpas en werkuniform*
 • Hulp met het aanvragen van een visum, keuze voor verzekering en alle andere praktische formaliteiten
 • Hulp bij het vaststellen van het SIN-nummer en de bankrekening bij aankomst in Canada
 • Kick-off event in Kopenhagen vóór vertrek om zo je mede Snowminders te ontmoeten en je voor te bereiden op je seizoen (Dit is ook online te volgen met behulp van een livestream)
 • Mogelijkheid voor het kopen van uitrusting met grote kortingen van de beste ski merken
 • Vertrouwen in Deense reisorganisatie die is aangesloten bij het Garantiefonds Reizen.
 • Pro-aanbiedingen op de Snowmindsstore
 • Reis verzekering met Snowminds geld terug garantie
 • Een unieke gemeenschap met vrienden voor het leven
 • Een totale beleving waar alle praktische zaken voor je geregeld zijn
 • Een team met passie die je DE HELE WEG steunen

 

Daarnaast kunnen we helpen met:

 

Wat is niet inbegrepen?

 • Vliegtickets en lokaal vervoer
 • Uitgaven aan visumaanvragen
 • Annuleringsverzekering en reisverzekering
 • Eventuele kosten voor liftpassen en uniformen tijdens het seizoen
 • Borg en huur voor seizoenshuisvesting**
 • Andere dingen die hier niet zijn aangegeven

 

*Seizoenshuisvesting en seizoen lift pas kunnen afhankelijk zijn van het behoud van je baan bij de skischool. De maandelijkse huur is niet inbegrepen.

**Voor vertrek wordt de accommodatie voor het hele seizoen vooruitbetaald.

"Het gewoon 'Doen' is het enige wat je echt moet doen. Met Snowminds als organisatie word je geheel ontzorgd en hoef je al helemaal niet te twijfelen. Een super leuk en gemotiveerd team verzorgt al het noodzakelijke voor jouw avontuur als skileraar of skilerares."

- Janine, Snowminds skilerares

Wie kan zich aanmelden?

Bij Snowminds streven we ernaar, dat de gekozen mensen de juiste zijn  om deel te worden van ons team bestaande uit al opgeleide ski- en snowboardleraren, omdat we bij onze skischoolpartners bekend staan om het inhuren van goede, energieke en zeer gemotiveerde leraren.

We verwachten dat je:

 • Je hebt een opleiding van Snowminds positief afgerond of minimaal een level 1 lerarencertificaat (bijvoorbeeld CSIA of PSIC, Anwärter, etc.)
 • Je hebt minimaal een seizoen met lesgeefervaring*
 • Je in aanmerking komt om een Canadees werkvisum aan te kunnen vragen (leeftijd 18-30)
 • Serieus, verantwoord en positief bent ingesteld
 • Je vindt lesgeven leuk en houdt ervan om uitgedaagd te worden
 • Engels beheerst op gespreksniveau
 • Het leuk vind om te werken met mensen van alle leeftijden

 

Wanneer je je aanmelding hebt opgestuurd nodigen we je uit voor een online intakegesprek, waar we je kunnen adviseren met betrekking tot jouw mogelijkheden en inschatten waar wij eventueel werk voor je kunnen vinden. Als we je een baan kunnen aanbieden, is de volgende stap dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met onze partner skischool.

Er is veel interesse voor onze reizen en de beschikbare plekken vullen snel op. Daarom gebruiken wij het ‘First Come – First Serve’ principe, waar we ongeveer elke maand een aanmelddeadline hebben. Dat betekent, dat des te vroeger je je aanmeldt, des te groter je kans is om een deel te worden van het team EN een baan te krijgen op jouw droom locatie.

In Canada is het bijzonder belangrijk, dat je zo snel mogelijk contact met ons opneemt, aangezien er een beperkt aantal visa beschikbaar zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Je kan het aanmeldingsformulier gebruiken, waar je ook de prijs en datum kan zien, op deze pagina of je kan het aanmeldingsformulier vinden in het menu bovenaan de pagina.

 

NB. Als je een skilerarenopleiding wilt volgen in Canada, lees er dan meer over op de pagina Word ski of snowboard leraar in Canada

*Als je geen lesgeefervaring als ski- of snowboardleraar hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je te helpen.

Prijs

Course Icon Een seizoen in Canada voor ervaren leraren

Course Icon Vanaf €995

Course Icon

Course Icon Canada

Course Icon Vanaf november/December

Course Icon €200 (Eerste aanbetaling)

Meld je aan

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×