Word een skileraar in Crans Montana

Werk met Les Elfes

Een seizoen als skileraar in Crans Montana

Met meer dan 140 kilometer aan gemarkeerde pistes heeft Crans Montana fantastische condities met zijn bergen op het zuiden. Het skigebied is geschikt voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Als je skileraar wordt in Crans Montana bevind je je in het hart van de Zwitserse Alpen. Je kunt gemakkelijk naar Nendaz, Verbier en La Tzoumaz skiën om je collega-snowminders te begroeten.

Crans Montana ligt in de zuidelijke regio van Zwitserland, lokwel bekend als het Franstalige deel. Het resort biedt tijdens het seizoen een groot scala aan activiteiten, zoals skitochten, sneeuwschoenwandelen, wandelen en langlaufen. Het dorp heeft ook verschillende restaurants, cafés en bars.

Als je een seizoen in Crans Montana wilt werken, kan je deelnemen aan onze 3-weekse skilerarenopleiding bij Les Elfes. Het lerarendiploma behaal je in Saas-Fee en vervolgens kan je aan de slag in (bijvoorbeeld) Crans Montana. Het aantal plekken voor deze opleiding is beperkt, dus meld je snel aan voor jouw droombestemming

De skischool

Snowminds werkt samen met de lokale skischool Les Elfes. Naast de skischool in Crans Montana heeft Les Elfes ook een skischool in Verbier en La Tzoumaz. Hierdoor kan je de mogelijkheid krijgen om in meerdere skioorden te werken tijdens jouw seizoen. Afhankelijk van je vaardigheden kan je werkzaam zijn in het privéonderwijs of met kinderen, volwassenen en schoolkampen.

De afgelopen jaren zijn vele Snowminders werkzaam geweest met een level 1 certificatie en sommige zijn zelfs zonder certificering gestart. Tijdens de drukke periodes, zoals de vakanties, kan het heel stressvol zijn, dus wees voorbereid op een actieve werkomgeving!

FEITJES

  • Skigebied: 140 kilometer aan piste
  • 19 skiliften
  • Top: Pointe de la Plaine Morte op 2.927 meter
  • Verticale afdaling: 1.417 meter
  • Hoogtebereik: 1.500 – 2.927 meter
  • Gevarieerd terrein: Beginner 39%, intermediate 50% en expert 11%
  • Langste afdaling: 12 kilometer

Lees over onze leraren

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN