Word nu skileraar in Verbier

"Beste skigebied ter wereld" in 2021!

Seizoen als skileraar in Verbier

Met meer dan 400 kilometer aan piste zijn de 4 valleien het grootste skigebied in Zwitserland met gevarieerde terreinen in alle resorts. Met één skipas kan je gebruik maken van alle liften in Verbier, Nendaz, Thyon, Veysonnaz, Bruson en La Tzoumaz. Je kunt alle resorts gemakkelijk bereiken via de liften, wat de 4 Valleien nog aantrekkelijker maakt voor onze Snowminders.

Verbier is het hart van het skigebied en een grote favoriet onder de royals, rijke en bekende gasten. Daarnaast is het ook het levendigste skioord van Zwitserland met een reputatie voor zijn geweldige aprés ski en nachtleven. Ook heeft Verbier een fantastisch aanbod aan piste en off-piste skiën. En we mogen natuurlijk het schilderachtige berglandschap met uitzicht op de Mont Blanc en het Combins Massif!

We hebben verschillende programma’s, zoals onze 3-weekse skilerarenopleiding met ESS of onze level 1 + 2 skilerarenstage.

Het seizoensleven in Verbier

Snowminds werkt samen met verschillende lokale skischolen en afhankelijk van je vaardigheden en talenkennis kiest Snowminds een geschikte skischool voor je uit. Het kan zelfs gebeuren dat je op verschillende skischolen werkt, afhankelijk van je niveau. Zo kan je bijvoorbeeld met meer privéonderwijs werken of op een school met grotere kinderen, groepen met volwassenen of schoolkampen.

De afgelopen jaren zijn vele Snowminders werkzaam geweest met een level 1 certificatie en sommige zijn zelfs zonder certificering gestart. Tijdens de drukke periodes, zoals de vakanties, kan het heel stressvol zijn, dus wees voorbereid op een actieve werkomgeving!

Piste de L’Ours is dé afdeling van meerdere wereldkampioenschappen downhill en dus zeker een afdaling die je tijdens jouw seizoen gehad moet hebben! En als je de perfecte foto wilt maken, ga dan naar de Mont Fort Gletsjer. Afhankelijk van de omstandigheden ligt de gletsjer bedolven onder een laag poedersneeuw of is hij bedekt met goed gevormde bulten. Wie in een dromige bui is kan ook genieten van het panorama of (onder begeleiding van een berggids) een van de Backside Mont-Fort routes op ski’s afleggen.

Dankzij de nabijheid en de goede verbinding tussen de naburige resorts La Tzoumaz en Nendaz kunnen Snowminders elkaar gemakkelijk bezoeken en samen een dagje op de ski’s doorbrengen!

FEITJES

  • Skigebied: 410 km
  • Bijna 100 liften
  • Top: 3328m
  • Verticale daling: 1928m
  • Hoogtebereik: 1400-3328m
  • Gevarieerd terrein: Beginner 34%, gemiddeld 47%, expert 19%.
  • Langste afdaling: 10 km

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN