Online Mandarijn Taalcursus

Seizoen in Japan met Chinese gasten!

Over de Mandarijn cursus

Ga je tijdens jouw seizoen in Japan lesgeven aan Chinese toeristen? Schrijf je in voor onze online Mandarijn cursus! Wij hebben een op maat gemaakte Mandarijn cursus die je de tools en woordenschat geeft die je nodig hebt om les te geven als ski- of snowboardleraar – ongeacht je niveau! De cursussen duren 9 weken, waarin je elke week aan verschillende onderwerpen werkt, verdeeld over 9 modules.

Een seizoen als ski-/snowboardleraar biedt veel spannende ervaringen en lesgeven aan verschillende mensen hoort daarbij. Ons team heeft gezamenlijk meer dan 25 seizoenen over de hele wereld meegemaakt en wij weten als geen ander hoe het is om voor het eerst met buitenlandse klanten te werken. Hoewel het in het begin misschien verwarrend lijkt, weten we dat je met genoeg oefening Mandarijn kunt leren. Daarom hebben wij, in samenwerking met voormalige Snowminds leraren, een speciale Mandarijn cursus ontwikkeld die zich richt op het Mandarijn dat je daadwerkelijk nodig hebt als je werkt als ski- of snowboardleraar. Hoewel Mandarijn vooral in China wordt gebruikt, skiën en snowboarden veel Chinese toeristen in Japan en soms in andere resorts. Wij geloven dat iedereen kan profiteren van het verbeteren van zijn Mandarijn vaardigheden, niet alleen om een grotere verscheidenheid aan klanten aan te trekken, maar ook om toe te voegen aan je CV!

We bieden ook andere taalcursussen aan, zodat onze leraren klaar zijn voor een winterseizoen waarin ze gasten van over de hele wereld lesgeven. Lees meer over de cursussen die we aanbieden, zoals de Duits of Franse taalcursus!

 

Overal en altijd

Het grote voordeel van de cursus is dat deze online is en dus flexibel – overal en altijd. Voor alle Snowminds instructeurs start de cursus in het najaar, zodat je voldoende tijd hebt om Mandarijn zinnen te oefenen. Zo ben je optimaal voorbereid op je opleiding en het daaropvolgende seizoen.

  • Start van de cursus: flexibel
  • Duur: 9 weken (mogelijkheid om de cursus sneller of langzamer af te ronden)
  • Gemakkelijke toegang: Log in (HOME PAGE OF APP) op je computer, tablet of telefoon.
  • Herhaal de cursus zo vaak als u wilt!

De cursus is verdeeld in wekelijkse modules zodat je na verloop van tijd zinnen en woordenschat kunt leren en het meeste uit de cursus kunt halen. Het is echter geen probleem om de cursus in minder tijd af te ronden als je dat wenst!

Details Van De Cursus

9 ONLINE MODULES

De cursus Mandarijn bestaat uit 9 online modules. Je begint de eerste week met het leren van de basisuitspraak die je nodig hebt als ski- en/of snowboardleraar. Elke daaropvolgende week start je met een nieuwe module gericht op een onderwerp dat relevant is voor jou als ski- of snowboardleraar. Je zal bijvoorbeeld modules voltooien over het lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen, terwijl je kennis maakt met de technische Mandarijnse ski-/snowboardtermen.

LEER MET VIDEO EN AUDIO Visueel

Elke module bestaat uit een breed scala aan taken die je helpen de beste leerervaring te krijgen door middel van video’s, audiobestanden en foto’s. Zo kun je actief met zinnen werken door ze herhaaldelijk te beluisteren en ze te laten visualiseren via video’s en/of foto’s. De cursus richt zich niet op het zorgen dat je Mandarijn grammaticaal correct is, maar op het wennen aan de taal en het spreken, spreken, spreken. Daarom kan het een goed idee zijn om bij elk audiobestand te proberen te herhalen wat er gezegd is. Oefening baart kunst 😉

OVERAL EN ALTIJD

De cursus is zo ontworpen dat je overal en altijd kunt oefenen. Het enige wat nodig is, is een internetverbinding en een computer, tablet of smartphone. Zo kan iedereen meedoen, ongeacht studie of werk. Je kunt de TalentLMS applicatie ook gebruiken op je Android of Apple telefoon.

GESLOTEN FACEBOOK GROEP

Alle Snowminders die zich inschrijven voor onze cursus Mandarijn worden uitgenodigd voor een gesloten Facebook-groep tijdens de zomer. De groep wordt elk jaar ongelooflijk gewaardeerd door al onze leraren, en het primaire doel van de groep is om elkaar te motiveren om de taal een extra focus te geven en elkaar te helpen met sommige van de moeilijkere taken. Daarnaast bestaat de groep uit veel gelijkgestemden waar je (als je dat wilt) een Mandarijnmaatje kunt vinden om mee te oefenen.

Daarnaast bestaat de groep uit alleen maar like-minded cursisten, waar je (als je wilt) een Mandarijn-buddy kunt vinden met wie je Mandarijn kunt oefenen.

SKI- EN SNOWBOARD WOORDENBOEK

Naast de cursus zelf ontvang je ook een ski- en snowboardspecifiek woordenboek, dat je tijdens de opleiding en gedurende het seizoen als naslagwerk kunt gebruiken.

Prijs

Course Icon Online taalcursus Mandarijn

Course Icon Normale prijs 239,99 eur . maar slechts 199,97 eur. voor Snowminds leraren.

Course Icon Neem contact met ons op om je aan te melden!

Course Icon Flexibel

Meld je aan

Vragen? Bel ons!

EEN AANTAL POPULAIRE BESTEMMINGEN

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?