12 weekse ski lerarenopleiding in Mont-Sainte-Anne

Word een Level 1 en 2 gecertificeerd leraar in Mont-Sainte-Anne

Ervaar een winter in het Frans-Canadese Mont-Sainte-Anne

IEDEREEN kan skileraar worden en dus kan iedereen een fantastisch seizoen skiën op en naast de piste. Het draait allemaal om motivatie en toewijding. Dat is wat je kunt doen tijdens onze 12-weekse skilerarenopleiding in Canada in Mont-Sainte-Anne, die je klaarstoomt voor een perfect winterseizoen. Met een persoonlijke en professionele opleiding van enkele van de beste skileraren in Canada kun je je droom verwezenlijken om een hooggecertificeerde skileraar (niveau 1 en niveau 2) te worden.

LET OP: De opleiding is ook beschikbaar in Sun Peaks.

 

 

 

De training

Door een nauwe samenwerking met de Canadese Ski Association en Mont-Sainte-Anne in Canada, biedt Snowminds je nu de kans om een getrainde skileraar te worden met zowel Level 1 als Level 2 certificering. We hebben deze opleiding speciaal ontworpen voor diegenen die zichzelf willen uitdagen en snel hun skivaardigheden willen ontwikkelen, met de maximale flexibiliteit om het volgende seizoen als skileraar aan de slag te gaan in Canada of ergens anders in de wereld.

Tijdens onze uitgebreide opleiding van 12 weken krijg je training die gericht is op het verbeteren van je techniek en ontwikkeling. De eerste drie weken van de opleiding beginnen met een pre-training om je basis en basisvaardigheden te verbeteren. Deze inleidende weken zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid is en klaar is om het Level 1 examen te halen.

Na het behalen van je Level 1-certificaat volg je nog een aantal weken skitraining voor gevorderden, waarin je je ski- en lesvaardigheden enorm kunt ontwikkelen. Om alles goed af te ronden, wordt de opleiding afgesloten met het Level 2-examen en word je een hooggecertificeerde skileraar in Canada met de mogelijkheid om in toekomstige seizoenen te werken.

Het sociale leven

In Canada krijg je de kans om te trainen en je skitechniek te ontwikkelen in Mont-Sainte-Anne, een van de meest adembenemende skibestemmingen in Canada. Tijdens je 12 weken durende opleiding verblijf je samen met alle andere deelnemers en maak je deel uit van de sterke en gezellige gemeenschap waar Snowminds bekend om staat. Onze teamleiders zullen verschillende sociale activiteiten en evenementen organiseren om de banden aan te halen en hopelijk de ervaring van het leven in het buitenland een beetje huiselijker te maken.

 

Mont-Sainte-Anne is de thuisbasis van skileraar JF Beaulieu – een van de beste en meest bekwame Canadese skileraren. Met de training van JF en enkele van Canada’s beste trainers, kun je verwachten dat je niveau tijdens de opleiding omhoog schiet. Wanneer je niet traint, heb je genoeg tijd om de naburige resorts en andere aspecten van de Canadese cultuur, zoals hockey, te verkennen. Net als alle andere Snowminds opleidingen, streven we ernaar om een holistische ervaring te bieden die je niet alleen voorbereidt met een goede skilerarenopleiding, maar je ook meer inzicht geeft in de lokale cultuur, de manier waarop mensen leven en hoe ze hun vakantie doorbrengen met hun families. In dit opzicht kun je een 12 weken durende topopleiding verwachten in zowel skiën als de Canadese cultuur!

Wat is inbegrepen?

Welke opleiding je ook kiest, wij garanderen “de volledige Snowminds ervaring”. Ons hele team bestaat uit voormalig skileraren en we zorgen er vanaf het begin af aan voor dat je volledig begeleid wordt bij het doorlopen van de opleiding en het seizoen dat daarop volgt.

Wanneer je met Snowminds mee gaat, regelen wij alles voor een succesvol tussenjaar. Op die manier hoef je alleen nog je tas in te pakken en ervoor te zorgen dat je gemotiveerd klaar staat voor jouw seizoen in de sneeuw.

 

Je kunt uitkijken naar de volgende voordelen:

 • 12-weekse Level 1 en 2 skileraar opleiding in Mont-Sainte-Anne, Canada
 • Retourvluchten van en naar Canada (vanaf een grote internationale luchthaven)*.
 • Bustransfer van en naar het vliegveld naar Mont-Sainte-Anne
 • 12 weken gedeelde accommodatie (Wellicht ook voor 13,5 week als je dat zou willen)
 • Seizoenspas voor Mont-Sainte-Anne
 • 24 halve dagen trainingssessie van lokale trainers
 • CSIA of PSIC Level 1 en 2 leraar certificering (inclusief examens, cursusmateriaal en leraar certificaten)
 • Snowminds Programmamanager
 • Sociale activiteiten tijdens de opleiding
 • Mogelijkheid om de ervaring af te sluiten op onze Season Finish Trip naar Hawaii
 • Hulp bij visumaanvraag (indien nodig) en andere praktische formaliteiten voor vertrek
 • Pro-deals bij Snowminds Store
 • Voorbereidingsmateriaal en fitnessprogramma voorafgaand aan de reis
 • Online kick-off evenement voor vertrek met teambuilding en meer
 • Uitnodiging voor Snowminds Reunion Party na afloop van je opleiding
 • Begeleiding bij het vinden van een baan bij een Canadese skischool voor het volgende winterseizoen, indien gewenst**
 • Een sterke gemeenschap met collega Snowminds leraren
 • Vertrouwen in een gevestigde reisorganisatie die lid is van een relevant Reisgarantiefonds
 • Reisbescherming met Snowminds Geld Terug Garantie

 

Wat is niet inbegrepen?

 • Extra bagage bovenop de 2 stuks bagage 
 • Annulering- en reisverzekering en visumkosten
 • Materiaal voor het seizoen zoals skimateriaal, etc.
 • Zakgeld, maaltijden en andere extra kosten anders dan hierboven vermeld

 

*Retourvluchten vanaf een grote internationale luchthaven zoals Londen, Frankfurt, Parijs, Amsterdam of Kopenhagen zijn inbegrepen. We regelen graag vluchten vanuit andere gebieden, zoals Edinburgh of Sydney, op verzoek en waarschijnlijk tegen extra kosten. In alle gevallen geldt dat er extra kosten kunnen zijn, afhankelijk van de luchthaven van vertrek, beschikbaarheid van vluchten en prijsstijgingen! Wij zullen je in dergelijke gevallen informeren voordat de definitieve vlucht wordt geboekt. Je bent ook welkom om je eigen vluchten te boeken, in dat geval geven we een korting van 700 euro op je reis. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

** Indien gewenst, helpen wij je om je aan te melden bij Canadese partnerskischolen en begeleiden we je bij de aanmeldings- en sollicitatieprocedure voor het volgende seizoen.

 

 

"Skiën in Canada is iets speciaals. De off-piste is wijd open, de cultuur is gastvrij en het eten is... super vullend. Ik mis zeker die dagen van backcountry en hamburgers. Ik moet de weg terugvinden!"

- Andreas, Snowminds skileraar

Wie kan zich aanmelden?

We zijn er als Snowminds enorm trots op dat we welk jaar erin slagen om de juiste leraren voor het team in Canada te selecteren. Het is belangrijk dat je positief, vrolijk en avontuurlijk bent ingesteld, en bovendien bereidt bent om hard te werken.

 

Kortom, we verwachten dat je:

 • Je hebt minimaal 3-4 weken geskiet of gesnowboard
 • Een onophoudelijke motivatie hebt om te leren in een serieuze omgeving
 • De Engelse taal op goed niveau beheerst
 • Open, positief en vrolijk bent
 • Minimaal 18 jaar oud bent.
 • Je bent in de mogelijkheid om Canada binnen te gaan en daar te verblijven voor de duur van de opleiding (toeristen visum)

 

Er is grote interesse in de reis naar Canada en de plekken vullen zich snel. We werken daarom met een ” first come, first serve” principe. Dat betekend dat wanneer je je eerder aanmeldt, je een grotere kans hebt om mee te gaan.

Je kunt je aanmelden via de link hier of door middel van de knop rechtsboven.

Prijs

Course Icon 12 weekse ski opleiding in Mont-Sainte-Anne, Canada

Course Icon Vanaf €8.495

Course Icon

Course Icon Mont-Sainte-Anne, Canada

Course Icon Eind januari tot begin april

Course Icon €200 (Eerste aanbetaling)

Meld je aan

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×