Word ski of snowboard leraar in Canada

Een seizoen in de Canadese wildernis

Ohh Canada !

Canada is een van de beste keuzes voor skiërs en snowboarders. Met zijn unieke sneeuwgarantie, onovertreffelijke  champagnepoedersneeuw, prachtige landschappen en een gastvrije cultuur biedt Canada een van de meest indrukwekkende skigebieden ter wereld. Daarom is Snowminds zo enthousiast om je de mogelijkheid te bieden om betaald skileraar of snowboardleraar te worden en een volledig winterseizoen te werken in een van Canada’s beste skigebieden.

Eenvoudig gezegd, Canada biedt je iets wat woorden alleen niet kunnen omschrijven. Je moet het gewoon zelf gaan ervaren. Met veel opleidingsmogelijkheden en werk in Canada’s indrukwekkende skigebieden, helpen wij je bij het vinden van de perfecte bestemming in Canada. Je kunt de beste optie voor jou kiezen, of je nu op zoek bent naar een lerarenopleiding met de zekerheid van een baan of je puur wilt richten op je eigen ontwikkeling met een 12 weken durend trainingsprogramma dat gericht is op level 1 + 2. Met op maat gemaakte lerarenopleidingen, off-piste of freeride opleidingen en Heli-ski programma is er voor iedereen wat passend. Daarnaast bieden we ook hulp bij het regelen van een seizoen in Canada voor ervaren leraren en degenen die op zoek zijn naar de volgende professionele stap met onze 2 weekse Level 2 lerarenopleiding. Kijk snel hieronder om al je opties te zien.

Canada

De natuur

Met een groot aantal wilde dieren, van elanden tot loslopende beren, is de natuur in Canada wild. Verdwaal en beleef de natuur van dichtbij tijdens een sneeuwscootertocht met lokale gidsen. Als dat voor je iets te dichtbij klinkt, waarom verken je dan niet de off-piste met een professionele heliskitocht? Met een seizoen als ski- of snowboardleraar in Canada zijn de mogelijkheden eindeloos.

Heb je ooit gehoord van de Powder Highway? Dat is de welverdiende bijnaam voor de legendarische sneeuwzekere route van 630 mijl van Vancouver door het binnenland van de Kootenay Rockies van British Columbia. Het gebied biedt een van de meeste skimogelijkheden ter wereld: downhill, off-piste, cross-country, cat, heli. Gemiddeld valt er ook 10 meter sneeuw per jaar. Het is dan ook geen verrassing waarom Canada wordt geprezen als het land van de bodemloze champagnepoeder – een feit waardoor wij en al onze leraren elk jaar terugkomen voor meer.

"Wanneer je omringt bent met mensen die deze zelfde soort passie delen, beïnvloed het je. Het klinkt misschien stom als je het zelf niet hebt meegemaakt maar het heeft mij geïnspireerd."

- Marcus, Snowminds leraar

Het leraren leven

Als ski- of snowboardleraar in Canada werk je bij een van onze wereldberoemde partnerscholen, van grote gebieden als Whistler Blackcomb en Sun Peaks tot meer lokaal gerichte gebieden, zoals Cypress Mountain en Kimberley. Of ontwikkel je Franse taal in Bromont of Stoneham. Ongeacht waar je je seizoen doorbrengt, is de kans groot dat je lesgeeft aan een diverse mix van zowel lokale als internationale gasten en het multiculturalisme van Canada zelf ervaart.

Je mag ook verwachten dat de ervaring van het werken als ski- of snowboardleraar je meer inzicht geeft in de Canadese cultuur. De mensen daar hebben een hart dat bloedt voor sneeuw, snelheid en hockey. Tijdens je Snowminds seizoen krijg je de kans om verschillende culturele en sportevenementen mee te maken. En bezoek de nabijgelegen resorts, waar je collega Snowminders wonen en werken. Het is een land dat gemaakt is om te ontdekken, en we hopen dat je de kans grijpt.

skischool bestemmings partners

SKILERARENOPLEIDING IN CANADA! 🇨🇦

MELD JE NU AAN VOORDAT HET TE LAAT IS...

MEER LEZEN